به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز، 1 تیرماه در نشست علنی مجلس شورای اسلامی با 110 رأی موافق، 16 رأی مخالف و 17 رأی ممتنع از مجموع 246 نماینده حاضر در صحن علنی با طرح تشکیل کمیسیون ویژه اقتصاد مقاومتی موافقت نکردند.
حمیدرضا فولادگر در تشریح کمیسیون ویژه اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی موضوع مهمی است که تکلیف پیگیری آن ظرف چند سال گذشته بر دوش مسئولان اجرایی، دستگاه قضایی و نمایندگان ملت احساس شده است.
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: سال 95 با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقتصاد و عمل از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شد. این عنوان انتظار را از نمایندگان ملت بیش از گذشته ایجاد میکند که به اقتصاد مقاومتی توجه داشته باشند.
وی در ادامه گفت: باید همه امکانات مجلس و دولت در راستای اقتصاد مقاومتی به کار گرفته شود؛ شرایط رکود اقتصادی کشور میطلبد که برای خروج از وضعیت فعلی با توجه به نظر مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی با توجه به تولیدات داخلی در دستور کار قرار گیرد.
فولادگر گفت: بهبود فضای کسب و کار و ایجاد سرمایه برای اقتصاد مقاومتی باید در صدر سیاستهای اقتصادی قرار گیرد. اقتصاد دانشبنیان با نگاه به فناوریهای نو باید در دستور کار باشد.
وی خاطرنشان کرد: تجربه کمیسیونهای ویژه ایجاب میکند که برای پیگیری اقتصاد مقاومتی یک کمیسیون ویژه تشکیل شود بر همین اساس بنا به تقاضای تعدادی از نمایندگان درخواست تشکیل آن به صحن علنی ارائه شد.
منتخب مردم اصفهان در مجلس گفت: کمیسیون اقتصاد مقاومتی در جهت پیشبرد و نظارت بر اصل 44 تشکیل میشود؛ هرگاه مقام معظم رهبری بر لزوم اقتصاد مقاومتی تأکید داشتند نظارت و اجرای صحیح اصل 44 قانون اساسی را نیز مطرح کردند.
وی تصریح کرد: اجرای اقتصاد مقاومتی، نظارت بر اجرای اقتصاد مقاومتی نیازمند یک راهبرد جدی است؛ اجرای اقتصاد مقاومتی موضوعی بود که در مجلس نهم نیز مورد تأکید نمایندگان ملت قرار داشت. با توجه به تشکیل مجلس دهم نیازمند آن هستیم که یک کمیسیون ویژه جهت پیگیری و تدوین قوانین مورد نیاز اقتصاد مقاومتی تشکیل شود.