وی ادامه داد: اتحادیه مؤسسات قرآنی نیز در کنار دیگر غرفههای نهادهای قرآنی، غرفهای را برپا کرده است که در این میان برنامههایی مانند برپایی نشستهایی برای مؤسسات قرآنی، مشاوره قرآنی و پاسخگویی به شبهات دینی، تصحیحخوانی نماز، برپایی ضیافت افطار برای 1500 قرآنیان، برگزاری جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی و.... را ارائه کرده است.
حسینی با اشاره به اینکه در استان خراسان رضوی، بیش از 300 مؤسسه قرآنی مشغول به فعالیت است، بیان کرد: با توجه به اینکه خراسان رضوی، مؤسسات قرآنی بسیاری را در سطح استان در خود جای داده است، اما در نمایشگاه قرآن تنها 40 مؤسسه حضور دارند که این تعداد از حضور کمرنگ مؤسسات و بیان مشکلات آنان خبر میدهد.
وی به یکی از مشکلات مؤسسات جهت حضور در نمایشگاه اشاره کرد و افزود: در فراخوانی که از مؤسسات قرآنی برای حضور در نمایشگاه انجام شد، آنان عدم حمایت مالی، هزینههای چاپ بنر، هزینههای رفت و آمد و ... را مطرح کرد و همچنین به عدم خروجی و بدون نتیجه بودن این نمایشگاه را عنوان کردند که این دلایل به عدم حضور این مؤسسات قرآنی منجر شد که جای تأسف دارد که مؤسسات قرآنی توانمند نتوانند جهت ارائه ظرفیتهای خود در نمایشگاه حضور یابند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی در ادامه تصریح کرد: بخش بینالمللی و بخش عفاف و حجاب در نمایشگاه بسیار خوش درخشیدند و همچنین مؤسسات قرآنی که ارائه محصول برای فروش دارند، از روند برپایی رضایت دارند.
حسینی افزود: تشویق نکردن مؤسسات قرآنی پس از نمایشگاه، خود نکتهای دیگر برای عدم حضور موسسات قرآنی است که با یک تشویق از سوی مسئولان میتواند دلگرمی برای حضور باشد که نیاز به توجه دارد.
وی به برنامههای مؤسسات قرآنی در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: مؤسسات قرآنی با برپایی حلقههای صالحین، کارگاههای مشاوره قرآنی، ثبت نام دورههای آموزشی ترم تابستان و ... در این نمایشگاه فعالیت میکنند.