کد خبر: 3509361
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶

بهره‌برداری از مسجد و حسینیه امام حسین(ع) در سیرجان

گروه اجتماعی: با هزینه 2 میلیارد ریالی توسط خیّر عباس قشم‌پور مسجد و حسینیه امام حسین(ع) در نصرت‌آباد سیرجان دیروز سه‌شنبه، 1 تیر به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، عباس قشم‌پور خیّر روستای نصرت‌آباد سیرجان موفق شد با هزینه 2 میلیارد ریالی مسجد و حسینیه با نام امام حسین(ع) را به اتمام برساند و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
در مراسم افتتاح این مکان مذهبی که امام جمعه سیرجان، مسئولان محلی و مردم حضور داشتند، حسین قوامی دهیار نصرت‌آباد گفت: عباس قشم‌پور این مسجد و حسینیه را با زیربنای 300 متر مربع و هزینه 2 میلیارد ریال به اتمام رسانده است.
دهیار نصرت آباد اضافه کرد: این مرکز دینی، مذهبی و فرهنگی می‌تواند برای جوانان روستای نصرت آباد مفید و مؤثر باشد.
قشم‌پور خیّر روستایی نیز گفت: سرمایه زندگی خود را هزینه ساخت مسجد قرار دادم و این باقیات‌الصالحاتی است که مورد تأکید قرآن کریم قرار گرفته و به آن ایمان دارم و امیدوارم با ساخت این مسجد به روستای خود خدمتی کرده باشم تا مکانی برای جذب مردم و جوانان به دین و مذهب باشد و خداوند قبول کند.
captcha