کد خبر: 3509547
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱

تشریح اهداف و برنامه‌های دارالقرآن‌الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین، اهداف و برنامه‌های قرآنی این نهاد در سال 95 را تشریح کرد.

جواد قلی‌پور، مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، گفت: برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری بخشی از فعالیت‌های قرآنی در استان‌ها بر عهده سازمان دارالقرآن وابسته به ادارات تبلیغات اسلامی است که مجموع فعالیت‌های شاخص قرآنی سازمان دارالقرآن اداره ‌کل تبلیغات اسلامی استان قزوین نیز در 23 مورد در طی سال برگزار می‌شود.
وی در تشریح برنامه‌های شاخص قرآنی دارالقرآن اداره ‌کل تبلیغات اسلامی استان قزوین، اظهار کرد: حمایت از برگزاری دوره‌های تخصصی ویژه استعدادهای قرآنی، شناسایی و حمایت از راه‌اندازی جلسات آموزشی و حلقه‌های تفسیری، مشارکت در برگزاری همایش‌های تخصصی حافظان قرآن دارای مدرک، حمایت از راه‌اندازی جلسات حفظ قرآن کریم، با قرآن در زلال اعتکاف، برنامه‌های قرآنی دهه فجر، حمایت از موسسات و خانه‌های قرآنی، شناسایی و تقویت فعالیت‌های قرآنی هیئت‌های مذهبی، حمایت از راه‌اندازی جلسات خانگی قرآنی، برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت‌معلم و آموزشیار قرآن کریم از جمله مهم‌ترین برنامه‌های قرآنی دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان است.
قلی‌پور ادامه داد: طرح با قرآن در رمضان، که امسال نیز برای پنجمین سال توسط سازمان تبلیغات اسلامی در 114 پایگاه در سراسر استان همراه با ارائه تفسیر و مسابقه تفسیر برگزار می‌شود.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی ارتقاء و بازآموزی معلمان قرآن و کارگاه‌های مدیران موسسات و خانه‌های قرآن، برگزاری کرسی‌های تلاوت، اعزام مدیران موسسات و خانه‌های قرآنی به اردوهای زیارتی و آموزشی، برگزاری مسابقات قرآنی فجر و برگزاری مسابقات تفسیر قرآن کریم با عنوان «نورالمهدی» از دیگر برنامه‌های دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی در سال جاری است.
این مسئول توضیح داد: برگزاری مسابقات حفظ قرآن کریم و اعطاء مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم، برگزاری جشنواره‌های متعدد قرآنی، برگزاری مجمع اساتید و انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی با اداره آموزش و پرورش، کمیته امداد، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، مرکز آموزش شهدای جوادنیا، نیروگاه شهید رجایی و شرکت نفت از دیگر برنامه‌ها است.
وی یادآور شد: در حال حاضر 170 تشکل قرآنی با بدنه مردمی و با حمایت‌های سازمان تبلیغات فعالیت دارند که در هر فصل 375 کلاس آموزشی در رشته‌های مختلف و در سطوح پایه و تخصصی توسط موسسات برپا می‌شود که در طول سال حدود 1500 کلاس در استان برگزار می‌شود.
قلی‌پور در پایان گفت: دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین طبق برنامه‌ای 5 ساله، 6000 حافظ قرآن در استان تا سال 98 تربیت می‌کند که تا کنون 600 نفر از این تعداد محقق شده است.

captcha