کد خبر: 3510059
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۷
مهدی‌زاده:

مردم در روز قدس با فریادهای کوبنده زمینه سقوط آل‌خلیفه را فراهم می‌کنند

گروه سیاسی: امام ‌جمعه بافت گفت: ایران پاره تن خود یعنی بحرین را فراموش نکرده و تا اضمحلال آل‌خلیفه پیش خواهد رفت و ملت در روز قدس با فریادهای کوبنده زمینه سقوط آل‌خلیفه را فراهم می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام علی مهدی‌زاده، امام ‌جمعه بافت در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بافت گفت: ششم و هفتم تیرماه در واقع یک نمایشگاه از قدرت ریشه‌ای انقلاب اسلامی بود چرا که دشمن تمام افراد بانفوذ انقلاب اسلامی را شناسایی و ارزیابی کرد، افرادی که به قول خودشان اگر امام آن‌ها را نداشته باشد انقلاب و نظام سقوط می‌کند.
وی افزود: در روز ششم تیر ماه برجسته‌ترین و کامل‌ترین نیروی امام یعنی حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای را ترور کردند که این ترور نافرجام ماند و معجزه الهی و نعمت الهی برای مملکت همین رهبری برای نظام بود.
امام ‌جمعه بافت بیان کرد: دشمنان در هفتم تیر نیز محور اصلی خود را شهید بهشتی و یارانش قرار دادند، بهشتی که یک الگوی شاخص متفکر زمان‌شناس و مکان‌شناس و شیفته خدمت بود.
وی افزود: آیا مسئولان کنونی ما نیز اینگونه‌اند، اگر شیفته خدمت‌اند چرا رانت‌خواری را شاهد هستیم، شهید بهشتی یک سرباز و مطیع ولایت و امام بود.
حجت‌الاسلام مهدی‌زاده تصریح کرد: رهبری فرمودند که نیروهای حزب الهی را حذف نکنید، چرا باید نیروهای ارزشی و انقلابی و حزب الهی به خاطر جناح‌بازی سیاسی سلاخی شوند.
امام جمعه بافت اظهارکرد: سخن شهید بهشتی خطاب به آمریکا این بود که آمریکا از دست ما عصبانی باش و از عصبانیت بمیر و آیا مسئولان هم اینگونه‌اند، اگر هستند چرا آمریکا به خاطر تسامح شما طمع نفوذ پیدا کرده است.
حجت‌الاسلام مهدی‌زاده بیان کرد: امروز نیز تمام توطئه‌های دشمن علیه نظام با وجود رهبری عزیز خنثی می‌شود و کشور به رشد با برکت خود ادامه می‌دهد.
امام ‌جمعه بافت با قدردانی از دستگاه قضا به توجهات مردم از این دستگاه مقدس اشاره کرد و گفت: یکی از خواسته‌های مردم مبارزه با فساد سیاسی است، مردم نمی‌توانند فسادها را در جامعه ببینند و از قوه قضائیه فساد‌ستیزی می‌خواهند.
وی ادامه داد: به ویژه فساد سیاسی که یک عده از قدرت‌های داخلی که می‌خواهند از داخل کشور دست آمریکا و غرب و راه نفوذ دشمن را در کشور باز کنند و کسانی که به دنبال بر باد دادن نظام هستند.
امام ‌جمعه بافت بیان کرد: فساد سیاسی یعنی در ضیافت افطاری چند شب قبل مسئولان نظام، صدای آزادی و رفع حصر فتنه‌گران بلند می‌شود و دیگران سکوت می‌کنند.
حجت‌الاسلام مهدی‌زاده افزود: رهبری در دیدار ضیافت افطاری خود با مسئولان فرمودند در شرایط فتنه همچون قضایای سال 88 نباید سخن، سکوت، اقدام و حتی نوع نگرش موجب تقویت فتنه شود.
امام جمعه بافت با محکوم کردن حرکت شنیع و جنایتکارانه آل‌خلیفه علیه آیت‌الله شیخ عیسی قاسم اظهارکرد: آل‌خلیفه و اربابش آل‌سعود بداند ایران و سردار سلیمانی به‌ خوبی ثابت کردند که وقتی وارد پرونده‌ای می‌شوند آن را در میان راه رها نمی‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: ایران پاره تن خود یعنی بحرین را فراموش نکرده و تا اضمحلال آل‌خلیفه پیش خواهد رفت و ملت در روز قدس با فریادهای کوبنده زمینه سقوط آل‌خلیفه را فراهم می‌کنند.
captcha