به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، خانواده شاکله اجتماع و اصلیترین کانون شکلگیری و تربیت فرزندان است؛ اینکه فضای خانوادههای امروزی ما در چه مرتبهای از صمیمت و آرامش قرار دارد و اینکه تا چه میزان در خانوادههای امروزی زمینه رشد صحیح فراهم است و چقدر والدین دغدغه پرورش صحیح فرزندان خود را دارند همه و همه در بستر فرهنگ فرهنگ شکل میگیرد. فرهنگی که پدر و مادر و فرزندان در آن تنفس میکنند و بالنده میشوند.
از سوی دیگر آمار افسار گسیخته طلاق، کمکاریهای صورت گرفته در حوزه خانواده و تلاشهای مثمرثمر حامیان گسست این نهاد را نمایان میکند. اما آیا ما از ظرفیتهای مهیا برای رشد و تثبیت نقش خانواده درست بهرهبرداری میکنیم؟ مکانها و زمانهای خاص را برای اعتلای خود و وابستگانمان دریافتهایم؟
شبهای قدر برای بهرهگیری از فیوضات و افزایش معنویت در کودکانمان فرصت بیبدیلی است؛ فطرت پاکشان را آماده هجمهها و تازیانههایی که دشمنان برایشان درنظر گرفتهاند، کردهایم؟ فرکانس روحشان را بر کدام موج تنظیم کردهایم؟
از اولین روزهای انقلاب اسلامی ارزش این سرمایهها توسط
بنیانگذار جمهوری اسلامی نمایان شد، آنجا که امام راحل سربازان خود را در گهوارهها
میدیدند.
شبهای قدر سلاحی قدرتمند در نبرد با تهاجم فرهنگی دشمن
اتفاقی که در نوجوانان دهه هفتاد و شصت افتاد که با وجود تهاجم فرهنگی و هزینههای سنگین دشمن برای این نسل با گشوده شدن باب شهادت در جبهههای نبرد حق علیه باطل و در قالب مدافعان حرم به درجه شهادت نائل آمدند و این در شرایطی بود که بسیاری از کارشناسان متولدین این سالها را به دلیل دوری از فضای انقلاب و جنگ بسیار دور از روحیه شهادت طلبی و جهاد میدانستند و این مهم را در نسل انقلاب و جنگ هشت ساله و جوانان آن دوره عقیم شده میدانستند.
کودکان ما بیمه اهل بیت(ع) هستند و با توجه کافی از سوی خانوادهها، حضور در مراسم معنوی، ارتقای اطلاعات و آموزش سواد رسانهای در دنیای اطلاعات مقتدرانه همچنان اهل بیتی میمانند.
محمدعلی نادعلی