کد خبر: 3510994
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶

خادمان بزرگترین مجتمع قرآنی کشور تجلیل شدند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌‌نهاد: همزمان با سالروز تأسیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه، بیست و سومین آئین تجلیل از خادمان بزرگترین مجتمع قرآنی کشور شب گذشته، 7 تیرماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا)، بیست و سومین آئین تجلیل از خادمان بزرگترین مجتمع قرآنی کشور شب گذشته، 7 تیرماه همزمان با سالروز تأسیس این بنیاد مردم‌نهاد و با حضور امام جمعه، فرماندار، اعضای هیئت مدیره، خیرین نیکوکار، اساتید، مربیان و کارکنان در سالن اجتماعات بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه برگزار شد.
مجتبی عزیزی، رئیس بزرگترین مجتمع قرآنی کشور در این مراسم اظهار کرد: مجموعه‌ای که در سال 73 با موتور محرکه اخلاص و توکل به خداوند متعال و بدون بهره‌مندی از هر نوع امکاناتی از هیچ شروع کرد؛ اینک به جایگاهی شایسته دست یافته که شمار تربیت‌یافتگان مکتب آن به بیش از 8000 نفر رسیده است.
رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه با اشاره به پیشینه فعالیت‌های بنیاد متبوع، کسب 8 بار عنوان مؤسسه قرآنی نمونه کشور، تربیت بیش از 80 حافظ کل قرآن و بیش از 120 حافظ بالاتر از 10 جزء قرآن، راه‌اندازی مهد قرآن، مدارس دخترانه و پسرانه بشارت با رویکرد تربیت دینی، تخصص علمی، مدارس دخترانه و پسرانه سفیران بهشت با رویکرد حفظ کل قرآن در یکسال، و راه‌اندازی مراکز مشاوره تربیتی، همیاری و اکرام، عرضه محصولات فرهنگی، قرض‌الحسنه و.. را از دستاوردهای این مؤسسه پرافتخار قرآنی دانست و اظهار کرد: احداث بزرگترین مجتمع قرآنی کشور به عنوان رویدادی مهم در عرصه فعالیت‌های قرآنی کشور به نام خیرین نیکوکار و مردمان این دیار ثبت شده که نشان از اعتقاد راسخ و باورهای عمیق به ساحت مقدس قرآن و عترت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحلیل شرایط فعلی جامعه قرآنی کشور پرداخت و با اشاره به اینکه از ظرفیت مؤسسات قرآنی به درستی استفاده نمی‌شود، افزود: مؤسسات فعال قرآنی، عقبه استراتژیک نظام جمهوری اسلامی هستند، چرا که این نظام نظام مردمی ـ اسلامی است و اصلی‌ترین فعالیت‌های آن را فعالیت‌های دینی و مردمی تشکیل می‌دهد و این مؤسسات نقش بسزایی در دین‌دار کردن آحاد چامعه و به‌ویژه نوجوانان و جوانان بر‌عهده دارند.
رئیس بزرگترین مجتمع قرآنی کشور ادامه داد: متأسفانه در سنوات اخیر، دومینوی رکود حاکم بر فعالیت‌های اقتصادی، دامن فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی را نیز گرفته و اخبار و آمار حکایت از تعطیلی مؤسسات قرآنی در سطح کشور دارد و مؤسسات قرآنی، ناخود آگاه به بنگا‌ه‌های جذب منابع اقتصادی در کشور مبدل شده‌اند که چنانچه مدیران این مؤسسات نتوانند تأمین هزینه کند، به ناچار یکی پس از دیگری از گردونه فعالیت‌های قرآنی کشور حذف خواهند شد و این موضوع واقعاً تأسف‌بار است.
عزیزی با تأکید بر اینکه اوضاع بد اقتصادی در سنوات اخیر و عدم دلخوشی فعالان اقتصادی از وضعیت فعلی عرصه را برای حیات مؤسسات قرآنی مردم نهاد تنگ کرده، افزود: در این میان متأسفانه حمایت‌های قطره‌چکانی دولت نیز به کلی قطع شده، به طوری که در سنوات اخیر مستقل از دولت به ترویج فرهنگ قرآن و عترت پرداخته‌ایم که عدم حمایت دستگاه‌های اجرایی از فعالیت‌های قرآنی، زیبنده کارگزاران نظام اسلامی نیست.
رئیس بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) در خاتمه افزود: اجرای 123 برنامه قرآنی و فرهنگی در سال 94 از مهمترین شاخصه‌های فعالیت این مجموعه مردم نهاد است که از مهمترین آنها می‌توان به: برگزاری 28 دوره آموزش عمومی، اعزام 40 نفر از حفاظ کل قرآن به کربلای معلی، اعزام 217 نفر از اصحاب قرآن به مشهد مقدس، برگزاری بیش از 43 هزار و دویست و سی ساعت کلاس قرآن، برگزاری 3 دوره تخصصی قرآن کریم با حضور اساتید مطرح کشوری، برگزاری کرسی‌های متعدد تلاوت، جشن تکلیف دانش‌آموزان مدارس بشارت و تربیت 25 حافظ قرآن اشاره کرد.
گفتنی است؛ بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) ابرکوه از جمله مراکز موفق قرآنی کشور است که در 21 رمضان‌المبارک 1415 (1373 شمسی) تأسیس و تاکنون 23 سال فعالیت مستمر و اثرگذار داشته است.
در پایان این مراسم از 70 نفر از اساتید، معلمان و کارکنان این بنیاد مردم نهاد با اهدای هدیه تجلیل بعمل آمد.

captcha