کد خبر: 3511213
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷
نازلی:

راهپیمایی روز قدس نشانه همراهی مسلمانان با مردم فلسطین است

گروه سیاسی: مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ریگان گفت: راهپیمایی روز قدس نشانه همراهی، همکاری و هم‌رأیی مسلمانان جهان با مردم مظلوم فلسطین است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام محمد‌صادق نازلی، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ریگان دیروز سه‌شنبه، 8 تیر در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: راهپیمایی روز قدس نشانه همراهی، همکاری و هم‌رأیی مسلمانان جهان به ویژه ملت سرافراز ایران اسلامی با مردم مظلوم فلسطین است.
وی افزود: نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی امام راحل‌ به عنوان روز قدس، اقدامی بسیار هوشمندانه بود که به تبع آن تمام مسلمانان جهان از این فرمان تبعیت می‌کنند و هر سال نیز شاهد حضور میلیونی مردم مسلمان در اقصی ‌نقاط جهان در این مراسم هستیم.
حجت‌الاسلام نازلی با اشاره به مسیر راهپیمایی روز جهانی قدس در ریگان گفت: راهپیمایی روز قدس در مرکز شهرستان ریگان ساعت 12 از مسجد جامع آغاز شده و تا مصلای نماز جمعه ادامه می‌یابد.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ریگان ادامه داد: در بخش گنبکی نیز راهپیمایان ساعت 9 صبح حرکت خود را آغاز کرده و از میدان امام حسین(ع) تا پارک شورا را طی می‌کنند.
وی اظهارکرد: راهپیمایی با‌شکوه روز قدس بیعتی مجدد با آرمان‌های مردم مظلوم فلسطین است، باید در این روز اتحاد و همبستگی خود را با مردم فلسطین به منصه ‌ظهور برسانیم.
حجت‌الاسلام نازلی خاطرنشان کرد: حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس مشت محکمی بر دهان رژیم غاصب صهیونیستی خواهد بود.

captcha