کد خبر: 3511561
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲
نیکنام:

26 نفر به مرحله استانی مسابقات مفاهیم قرآن کریم در زنجان راه یافتند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: از تعداد ۱۹۵ نفر شرکت کننده مسابقات مفاهیم قرآن کریم در شهرستان‌های زنجان، ۲۶ نفر به مرحله استانی راه یافتند.

حجت‌الاسلام احمد نیکنام، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: سی و نهمین دوره مسابقات مفاهیم قرآن کریم که هفتم خردادماه سال جاری در حسینیه اعظم زنجان با حضور ۱۹۵ نفر خواهر و برادر برگزار شد و پس از داوری و اعلام نتایج مسابقات، از شهرستان‌های زنجان ۲۶ نفر به مرحله استانی راه یافتند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان بابیان اینکه پیشانی فعالیت‌های قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور مسابقات بین‌المللی است، گفت: این مسابقات از شهرستان‌ها شروع و به مرحله بین‌المللی می‌رسد و در این دور از رقابت‌ها ۱۱ نفر از راه‌یافتگان به مرحله استانی برادر و ۱۵ نفر خواهر هستند که امتیاز حداقل ۷۰ را کسب کرده‌اند.

حجت‌الاسلام نیکنام بر لزوم استعدادیابی در زمینه فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد و افزود: اداره کل اوقاف و امور خیریه بر تحقق این امر مهم برنامه‌ریزی لازم را دارد و باید مسئولان در روستاها فعالیت‌های قرآنی را تقویت کنند تا در سال‌های آینده تعداد شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآنی افزایش یابد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با بیان اینکه در جامعه اسلامی باید توجه بیشتری به قرائت قرآن کریم شود و خداوند قرآن را چراغ هدایت بشری معرفی کرده است، تاکید کرد: مقام معظم رهبری همواره تأکید ویژه‌ بر توسعه فعالیت‌های قرآنی دارند و ایشان الگوی نمونه درزمینه توجه به مسائل قرآنی برای همگان هستند.

حجت‌الاسلام نیکنام خاطرنشان کرد:‌ سیدعلی موسوی‌نیا، حسن حدادیان، تقی شجاعی، علیرضا کریمی‌ارقینی، پرویز مرادی، صابر صفی‌لو، سیدمنصور موسوی، الیاس عسگری، اکبر مقدم، حمید جهانشاهلو، محمدمهدی رحیمی از گروه برادران و رقیه حسین‌خانلو، مینا محمدی، خدیجه سپهری، سمیه مرادی، سکینه مرادلو، رویا سلطانپورواحد، مریم عزیزخانی، طناز آقاجانی، فاطمه کشاورزافشار، زینب بیگلری، زینب صبوری، فاطمه بیگدلی، فاطمه یعقوبی، هاجر عسگری و رقیه شکوری نیز از بین بانوان شرکت کننده به مرحله استانی راه یافتند.

captcha