اکبر خاکساری هرندی، مدیر عامل بنیاد بینالمللی حفظ قرآن کریم در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به این سوال که نمایشگاه قرآن امسال را چگونه ارزیابی کردید، اظهار کرد: نمایشگاه قرآن امسال با نقطه اوجی که همه ما نسبت به آن انتظار داریم فاصله بسیاری داشت.
وی ادامه داد: نمایشگاه طراز قرآنی باید ضمن برطرف کردن نیازهای مخاطبین، نیازهای نهفته برخی از مردم را هم جلوه کند و مردم باید با حضور در این نمایشگاه گمشده خود را در حوزه قرآن پیدا کنند؛ خروجی نمایشگاه هم باید این مسئله باشد.
خاکساری هرندی افزود: نمایشگاه قرآنی باید بهگونهای باشد که اگر کسی از آن بازدید کرد بتواند قانع شود و احساس نیازش به قرآن برطرف شود و گمشدهای را که در این زمینه دارد، پیدا کند. این موضوع در نمایشگاههای قرآنی که تاکنون برگزار شده، نبوده و در این نمایشگاه هم دیده نشد.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی حفظ قرآن کریم، تصریح کرد: همه مسئولان همتشان این است که به این سمت حرکت کنند و طبیعتا نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته بهتر برگزار شد و انتخاب مکان برگزاری مصلی به دلیل قداست و دسترسی آسان مردم به آن یکی از انتخابهای خوب و کارهای اساسی در این جهت بود که این امر موجب استقبال مناسب در روزهای ابتدایی نمایشگاه شد.
یک پرسش و پاسخخاکساری هرندی گفت: باید بخشهای مختلف در این زمینه نیازسنجی شوند و نظر مردم را در رابطه با آنها پرسیده و دغدغه آنها را در اجرای نمایشگاه عملیاتی کنند. صرف اینکه نمایشگاهی برگزار شود و اقلام فرهنگی و قرآنی در آن عرضه و به نمایش درآید کافی نیست و باید این سوال پرسیده شود که ما تا چه حد توانستهایم نیازهای واقعی مردم را در حوزه قرآن، دین و فرهنگ برآورده کنیم؟ و به جرئت میتوان گفت که در رسیدن به این امر فاصله بسیاری داریم.
وی ادامه داد: قطعا همت مسئولان نمایشگاه این است که این امر عملیاتی شود و امیدواریم با نظرسنجی و سوالاتی که از مردم میشود بتوان این فضا را ایجاد کرد. ما میتوانیم برای سال آینده نمایشگاه بهتری از نمایشگاه امسال داشته باشیم به شرط اینکه با نگاه دغدغهمند و نیازسنجی شده حرکت و برنامهها را پیاده کنیم.