کد خبر: 3512321
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰

اقامه نماز عید سعید فطر در سراب

کانون خبرنگاران نبأ: امام‌ جمعه سراب گفت: امسال برای اولین بار نماز جمعه آخرین هفته ماه مبارک رمضان را در مصلای این شهر برگزار کردیم و نماز عید سعید فطر نیز برای اولین بار در این محل اقامه خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر اکرمی، امام‌جمعه سراب در گفت‌و‌گو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، گفت: مصلای بزرگ امام خمینی‌(ره) سراب به‌عنوان خانه امن شهرستان سراب خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه کارایی این مکان فرهنگی تبلیغی افزون بر مسائل دینی و مذهبی در موارد بحران نیز خواهد بود، اظهار کرد: به اذعان کارشناسان زیرسازی این مکان برای زلزله 8 ریشتری مقاوم بوده و چنانچه خدای‌ناکرده اتفاق ناگواری در شهرستان روی دهد می‌تواند به محل امنی برای مردم تبدیل شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی سراب با تشریح آخرین پیشرفت فیزیکی طرح مصلای شهرستان سراب، گفت: این مرکز دینی و تبلیغی در مساحت شش هکتار و با زیربنای مفید شش هزار مترمربع در حال احداث است.
وی با بیان اینکه تاکنون با کمک خیران و برخی کمک‌های دولتی حدود 50 میلیارد ریال هزینه شده است، اظهار کرد: برای اتمام کامل مصلا و با احتساب قیمت‌های امروز به 50 میلیارد ریال دیگر نیاز داریم.
حجت‌الاسلام اکرمی افزود: امسال برای اولین بار نماز جمعه آخرین هفته ماه مبارک رمضان را در محل مصلا برگزار کردیم و نماز عید فطر نیز برای اولین بار در این محل اقامه خواهد شد.


امام‌جمعه سراب در پایان از اهدای سند معنوی به کمک‌کنندگان خبر داد و گفت: کمک به ساخت مصلا و مساجد، بزرگ‌ترین میراث معنوی و ماندگار برای انسان‌های نیک‌سرشت است.
جواد عباس‌زاده
captcha