کد خبر: 3512375
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶

برگزاری محفل انس با قرآن در مسجد النصر رشت

گروه اجتماعی: نهمین محفل از محافل دهگانه انس با قرآن کریم به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و شهرداری منطقه چهار رشت در مسجد النصر احمدگوراب برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سید رضا موسوی روزان، عضو شورای شهر رشت روز گذشته، 12 تیر در محفل انس با قرآن که به همت شهرداری رشت در محلات برگزار می‌شود، اظهار کرد: شب‌های ماه رمضان متعلق به امیرالمومنین حضرت علی(ع) است.

وی افزود: شب‌های ماه رمضان بخاطر شب قدر بسیار با ارزش است و اعمال ما اندازه‌گیری می‌شود.  خداوند در این شب‌های عظیم قرآن را به قلب پیامبر گرامی اسلام(ص) نازل کرده است.

موسوی روزان با بیان اینکه حضرت عیسی(ع) از بدو تولد به پیامبری مبعوث شد، تصریح کرد: آیا پیامبر گرامی اسلام با این شان بالا پیش از چهل سالگی پیامبر نبودند؟ دلایل مختلفی ذکر شده است که نشان می‌دهد پیامبر پیش از چهل سالگی نیز به دین خود عمل می‌کرده است؛ یا زمانی که گفته می‌شود خداوند در 6 شبانه‌روز آسمان‌ها و زمین را آفرید آیا خداوند که خود خالق زمان است در زمان محدود است؟ خیر اینطور نیست؛ بلکه خداوند آیاتش را در حد فهم انسان بیان می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر رشت در بخشی از سخنان خود به چگونگی تشخیص انسان عاقل و جاهل از روی سخنان افراد پرداخت و افزود: انسان‌های جاهل ابتدا سخن می‌گویند و سپس تفکر می‌کنند، اما انسان‌های عاقل ابتدا تفکر می‌کنند و سپس سخن می‌گویند. پس می‌توان از چگونگی سخن گفتن، انسان‌ها را شناخت.

وی در پایان با اشاره به تصاویری از شهدا که بر روی دیوار مسجد نصب شده بود، گفت: ان‌شاءالله به حق این شب‌های بزرگ و شهدای والامقام انقلاب و دفاع مقدس و مدافع حرم که ناظر این محفل نورانی هستند، پرچم این انقلاب با دستان مقام معظم رهبری به دست حضرت صاحب الزمان(عج) سپرده شود.

به گزارش ایکنا، نهمین محفل از محافل دهگانه انس با قرآن کریم به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و شهرداری منطقه چهار رشت در مسجد النصر احمدگوراب برگزار شد.
captcha