یکی از این محافل بعد از نماز ظهر و عصر روز یکشنبه 13 تیرماه و در روستای «کوه حیدر» برگزار شد، این قاری بین المللی کشورمان، علاوه بر اجرای تلاوت قرآن و ارائه آموزشهای مربوط به آشنایی با الحان قرآن کریم، مسابقاتی را در بین کودکان و نوجوانان حاضر در این محفل نورانی برگزار کرد و به برگزیدگان نیز هدایایی اعطا کرد.
تجلیل از اقدامات ارزشمند «موسی ایرانی» قدیمیترین مربی این روستا بخش دیگری از این مراسم بود. این مراسم با حضور اکثر قریب به اتفاق اهالی این روستا برگزار شد.
اهدای اقلامی همچون لوازم التحریر، اقلام ورزشی و اقلام فرهنگی که با هزینه شخصی تهیه شده بود، خوشحالی زائدالوصف کودکان این دیار را به دنبال داشت که از دیگر برنامههای اجرا شده توسط علیاصغر شعاعی در سفر به این روستا بود.
اهدای جایزه نقدی به حافظان یک تا 30 جزء قرآن بخش دیگری از برنامههای این مراسم نورانی بود و در ادامه آن نیز، این قاری بینالمللی در جریان وضعیت اهالی این منطقه قرار گرفت و پای درد و دل آنها نشست.
درد و دلهایی که عملی کردن آنها تنها همت جامعه قرآنی را میطلبد، همتی که جرقه آن با شناسایی این روستا زده شد و چیزی تا تحقق خواستههای آنها باقی نمانده است، البته اگر مسئولان و جامعه قرآنی آستینهای همت خود را بالا بزنند.
از جمله درد و دلها و خواستههای اهالی این منطقه که تحقق آنها چندان غیر ممکن نیست، راه اندازی فرستنده برای دریافت شبکه قرآن سیما در این روستای قرآنی بود. با توجه به صعب العبور بودن این منطقه و نیز راه اندازی نشدن فرستنده در این روستا، اهالی آن تنها امکان استفاده از کانالهای محدودی از شبکههای تلویزیونی را دارند.
اهالی این روستا که علاقه عجیبی به قرآن و فراگیری آن دارند، با توجه به اینکه از کمترین امکانات ارتباطی برای یادگیری قرآن بهره میگیرند، تنها راه خروج خود از این بن بست امکانات یادگیری قرآن را دیدن برنامههای آموزشی شبکه قرآن می دانند و این درخواست در صدر درخواستهای آنها از مسئولان قرار داشت.
روستای «کوه حیدر» یکی از مناطق محروم شهرستان بشاگرد استان هرمزگان است که بسیاری از اهالی آن حتی از امکانات اولیه زندگی نیز محروم هستند. در این روستا که نزدیک به 1000 نفر زندگی میکنند، حدود 200 نفر از کودکان و نوجوانان حافظ یک جزء به بالای از قرآن کریم هستند.
همچنین این روستا که به زودی گزارشی از وضعیت آن بر روی خروجی ایکنا قرار خواهد گرفت، چهار حافظ کل قرآن کریم را نیز در خود پرورش داده است.
در روستای «کوه حیدر» که جاده دسترسی آن یکی از غیراستانداردترین جادههای کشور است و از امکانات اولیهای همچون زیرساختهای مناسب ارتباطی و ... محروم است، نزدیک به 200 کودک و نوجوان قرآنی هر روز در دارالقرآن آن جمع شده و مشق عشق میکنند تا آرامش را در قرآن جستجو کنند.
تصاویر مربوط به این مراسم در ادامه بارگذاری شده است.