کد خبر: 3513074
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲

مراسم وداع با ماه رمضان در مؤسسه خادم‌الرضا(ع) زابل برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم وداع با ماه رمضان در مؤسسه قرآن و عترت خادم‌الرضا(ع) زابل برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صیادی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: مراسم وداع با ماه مبارک رمضان با حضور قرآن‌آموزان، مربیان والدین آنها در مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم‌الرضا(ع) برگزار شد.
وی ضمن سخنرانی در این مراسم به بیان آثار و برکات روزه و روزه‌داری در این ماه پرداخت و نکاتی را بر لزوم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی بیان کرد.
صیادی با تأکید بر فراگیری قرآن و بکارگیری آموزه‌های آن در زندگی و اهمیت ویژه به جایگاه قرآن، عنوان کرد: تلاوت قرآن کریم نباید تنها معطوف به ماه مبارک رمضان شود بلکه باید به صورت مستمر و مدام طی ایام سال انجام گیرد.
یادآور می‌شود، حسن ختام این برنامه ضیافت افطاری و پخش نذری بود.

captcha