گروه فعالیتهای قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار با اشاره به اینکه قرآن کریم حاوی نکات مفید و ارزشمندی برای سبک زندگی است، گفت: تدبر در ترجمه آیات قرآن کریم زمینهساز فهم کلام الهی است.
وی به مقوله تدبر در قرآن کریم اشاره کرد و افزود: تنها قرائت و حفظ قرآن کریم کافی نیست و بایستی پس از قرائت آیات الهی در خصوص آن تامل و تدبر کرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار تأکید کرد: بسیاری از افراد تنها به قرائت آیات این کتاب الهی بسنده میکنند و عدم تامل و تدبر در این آیات موجب شده است تا از درک صحیح این آیات عاجر باشند.
وی با تأکید بر عمل کردن به فرایض قرآنی بعد از قرائت قرآن یادآور شد: قاریان ما امروز باید بعد از قرائت قرآن به مرحله عمل به مبانی و دستورات آن برسند و آن را در زندگی خود کاربردی کنند.