کد خبر: 3513507
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
حجت‌الاسلام فتاحی تاکید کرد:

حجاب؛ ضامن امنیت اجتماعی

گروه اجتماعی: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان ایلام گفت: امنیت اجتماعی در گرو رعایت عفاف و حجاب در جامعه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد فتاحی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان ایلام در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: برهنگی و بی‌حجابی، ارزش زن را از بین می‌برد و او را تا حد یک کالا تنزل می‌دهد و نباید فراموش کرد که زن با داشتن حجاب، جامعه را پاک و دور از فساد نگه می‌دارد که در این صورت همه مردان و زنان در امنیت و آسودگی خاطر به زندگی سالم و عزتمند خود ادامه می‌دهند.
وی با بیان اینکه زن با رعایت حجاب، سلامت روحی و روانی خود را تضمین کرده و امنیت اجتماعی را در جامعه فراهم می‌سازد، افزود: قرآن برای اینکه زنان بیشتر حجاب را رعایت کنند و از آزار و اذیت هوس رانان در امان بمانند، به آنان سفارش می‌کند که مقنعه‌ها، روسری‌ها و چادرهای خود را بر خویشتن فرو افکنند چرا که این کار برای این است که با این حجاب شناخته شوند و مورد اذیت و آزار قرار نگیرند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اضافه کرد: حجاب به زن امنیت و آرامش داده و به استحکام بنیاد خانواده کمک می‌کند، چرا که زن دیگر تمایلی به خودنمایی نداشته و وسوسه‌های شیطانی را کنار گذاشته است.
حجت‌الاسلام فتاحی با اشاره به اینکه حجاب در درجه اول امنیت و آرامش فردی مرد و زن را تأمین می‌کند و سپس متعاقب آن، امنیت و آرامش اجتماعی را به ارمغان می‌آورد، عنوان کرد: حجاب باعث جلوگیری از تهییج و تحریک جنسی و خنثی کردن لذایذ نفسانی شده و در نتیجه باعث کاهش چشمگیر مفاسد فردی و اجتماعی در جامعه اسلامی می‌شود.
وی در پایان گفت: مهم‌ترین عواقب بی‌حجابی از بین رفتن امنیت فردی و اجتماعی، ضعف معنویت و عدم اعتقاد به مبدأ و معاد، عدم استحکام بنیاد خانواده، مدگرایی و تجمل گرایی و عدم توجه به ارزش‌های اخلاقی است.
captcha