کد خبر: 3514065
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۹

برگزاری کارگاه حجاب و عفاف در کرمان

گروه اجتماعی: کارگاه حجاب و عفاف با حضور مسئولان، اساتید دانشگاه و جمعی از بانوان کرمانی دیروز یکشنبه، 20 تیر در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، امیر زینلی، روانشناس و کارشناس خانواده در این همایش گفت: باید ارزش‌گذاری زن را در جامعه بالا ببریم تا حجاب در جامعه نهادینه شود و فرزندان ما نیز از نظر ارزش‌گذاری برای دیگران الگو شوند.
وی افزود: زمانی زن و دختر در خانه و جامعه ارزش‌گذاری شوند، کار بی‌ارزش انجام نمی‌دهند و اگر از او عمل بی‌ارزش دیدیم حتما خانواده مقصر است.
زینلی بیان کرد: آسیب‌های مربوط به موضوع حجاب تا پشت در خانه‌های ما آمده است و یکی از مشکلات این است که همه انتظار داریم تمام کارها را دولت انجام دهد در حالی که باید خانواده‌ها را درگیر این مهم و البته فرهنگ‌سازی کرد.
این روانشناس خانواده گفت: دو موضوع کنجکاوی و ذهن پردازی در دختران سنین 8 تا 9 سال اتفاق می‌افتد در حالی که فضای خانواده اجازه طرح بعضی از پرسش‌ها را نمی‌دهد.
وی تأکید کرد: والدین باید ظرف عاطفی و روانی دختران را پر کنند و رسانه‌ها نیز باید در این رابطه آموزش‌های لازم را به جامعه ارائه دهند.
زینلی گفت: ما همواره جامعه را مقصر می‌دانیم که البته اشتباه است و هرگز نمی پرسیم خودمان برای فرهنگ‌سازی جامعه چه اقداماتی انجام داده‌ایم و باید مهارت‌های زندگی را فرا بگیریم تا آسیب‌ها گریبان خانواده ما را نگیرد.
وی تصریح کرد: کاهش 70 درصدی فساد و 90 درصدی اعتیاد در جامعه وابسته به افتخار زن و مرد به یکدیگر است.
وی ادامه داد: نخستین وظیفه اولیا این است که به خانواده‌ها انرژی مثبت بدهند تا اعضای خانواده در بیرون از منزل با مشکل مواجه نشوند.
این کارشناس و روانشناس خانواده با بیان اینکه مردم به دنبال آرامش هستند افزود: آرامش به دست نمی‌آید مگر اینکه خانواده‌ها به یکدیگر محبت داشته باشند.
وی گفت: برخی شبکه‌های ماهواره‌ای تأثیرات منفی زیادی دارند و خانواده‌ها باید آنها را از زندگی خود حذف کنند.
زینلی خاطرنشان کرد: توهین، تحقیر، سرزنش، خشم و نفرت صحبت کردن و منفی‌نگری موجب کاهش میزان عاطفه در خانواده خواهد شد.
captcha