کد خبر: 3514594
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳

جشنواره تئاتر منطقه‌ای«معلولان آفتاب»در اراک آغاز به کار کرد

گروه هنر: چهارمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای معلولان با عنوان«معلولان آفتاب» با حضور شش استان و اجرای 16 تئاتر در اراک آغاز به کار کرد.

سیده فرح فرقانی، معاون امور توانبخشی بهزیستی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، از آغاز به کار چهارمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای معلولان در استان مرکزی خبر داد و گفت: این جشنواره تحت عنوان «معلولان آفتاب» برگزار می‌شود که در آن 16 تئاتر توسط گروه‌های تئاتر معلولان شش استان تهران، اصفهان، قم، البرز و چهارمحال و بختیاری و مرکزی به روی صحنه می‌رود.
فرقانی ادامه داد:هدف از برگزاری این جشنواره تأکید بر برابرسازی فرصت‌ها درعرصه‌های اجتماعی، آموزشی، فرهنگی، هنری و ارتقای سطح آگاهی عمومی و تغییر نگرش منفی نسبت به افراد دارای معلولیت است همچنین کمک به مشارکت، پیشگیری و توانمندسازی این افراد از اهداف این جشنواره است.
وی اظهار کرد: این جشنواره در بخش‌های صحنه‌ای، خیابانی، کودک و نوجوان، آموزش و پژوهش برگزار می‌شود و آثار ارسالی براساس محورهای ارایه شده در اولویت انتخاب قرار گرفته‌اند و اقتباس از آثار خارجی در راستای اهداف و محورهای جشنواره پذیرش شده‌اند.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اینکه بهزیستی استان بیش از 65 هزار توانجو را به طور مستمر و غیرمستمر تحت پوشش خدمات حمایتی خود دارد افزود: جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولان تا 24 تیرماه سال جاری در فرهنگسرای آیینه اراک ادامه دارد و روزانه پنج نمایش بر روی صحنه می‌برد.
این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: بهزیستی در راستای ارایه خدمات رفاهی، اجتماعی و فرهنگی به معلولان و تلاش برای ارتقای سطح کیفی زندگی این گروه از افراد جامعه برآن است که با توجه به نقش مؤثر و ارزشمند هنر نمایش در ایجاد ارتباط، تاثیرگذاری و پویایی برای توانمندسازی افراد معلول این جشنواره را برگزار کند.
captcha