حجت الاسلام والمسلمین سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان گیلان در گفت وگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: برگزاری جشنهای مردمی دهه کرامت بر عهده ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور و در استان ها با مدیریت دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد است.
وی ادامه داد: جشن های دهه کرامت با مشارکت مردم در سطح مساجد و محلات برگزار می شود.
حجت الاسلام پورابراهیم با بیان اینکه ستاد جشن های مردمی دهه کرامت زمینه مشارکت مردم را در این دهه فراهم می کند، افزود: برنامه های دهه کرامت باید رویکردی خلاقانه و نوآورانه داشته باشد.
این مسئول فرهنگی با بیان اینکه دهه کرامت فرصت مناسبی برای اجرای برنامه های فرهنگی است، عنوان کرد: باید برنامه های متنوع و نشاط آور در این دهه اجرا تا موجب ایجاد فضایی مفرح و نشاط معنوی شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان تاکید کرد: باید از این فرصت در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی اسلامی بهره برد.
وی خواستار مشارکت گسترده مساجد، حسینیه ها، مصلاها و سایر اماکن دینی در برگزاری جشن های مردمی دهه کرامت شد و خاطرنشان کرد: دستورات و مطالبات مقام معظم رهبری باید به عنوان یک سند مهم و بالادستی در تدوین برنامه ها و جهت گیری ها مورد استفاده قرار گیرد.
حجت الاسلام پورابراهیم از اجرای طرح «زیارت اولی ها» در دهه کرامت خبر داد و گفت: در این راستا برنامه های زیارتی برای اقشار محروم با همکاری دستگاه ها متولی استان اجرا می شود.