کد خبر: 3515850
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۱
حجت‌الاسلام سعیدی گلپایگانی تاکید کرد:

رفع محرومیت‌ها با گسترش فرهنگ وقف

گروه اجتماعی: نماینده ایلام در مجلس خبرگان رهبری گفت: با اشاعه فرهنگ جهت‌دار وقف، در جهت اموری که ثواب جاریه دارد، می‌توان خیلی از محرومیت‌ها را مرتفع کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، به نقل از سایت حوزه علمیه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحسن سعیدی گلپایگانی در دیدار با مدیر و مدیران مدارس علمیه خواهران استان ایلام اظهار کرد: وجود حوزه‌های علمیه در جامعه نعمت با برکتی هستند که جامعه و مسئولین نباید از وجود این نعمت غفلت کنند و در جهت پیشبرد اهداف تعالی همراه و یاوری دلسوز حوزه‌های علمیه باشند.
حجت‌الاسلام سعیدی با اشاره به سنت حسنه وقف، اضافه کرد: با توجه به بستر خوب استان نسبت به مسایل دین و محبت خاصی که به اهل بیت(ع) دارند، می‌توان با اشاعه فرهنگ جهت‌دار وقف، در جهت اموری که ثواب جاریه دارند، خیلی از محرومیت‌ها را مرتفع کرد.
حجت الاسلام سیدنواب حسنی، مدیر حوزه علمیه خواهران در این جلسه ضمن اشاره به محرومیت های استان، به ارائه گزارشی از مدارس علمیه پرداخت و گفت: مدارس علمیه خواهران با وجود محرومیت‌های زیاد، موفقیت‌هایی خوبی در سطح  استان و کشور کسب کرده و مبلغین در دانشگاه‌ها و مدارس، پایگاه‌های مناطق شهری روستایی به صورت مستمر مشغول امر تبلیغ هستند.
captcha