کد خبر: 3515863
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰

کوچکترین حافظ استان زنجان به بزرگترین آرزویش رسید

گروه فعالیت‌های قرآنی: حافظ 8 ساله خدابنده‌ای که در حال حاضر خردسالترین حافظ استان زنجان است با اشاره به بزگترین آرزویش در روزهای خردسالی گفت: اینکه بتوان حافظ کل قرآن کریم شوم، بزرگترین آرزویم بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، حضرت امیرالمومنین علی (ع) می‌فرمایند: «یُرْخی الصّبیُّ سَبْعاً و یُؤَدَّبُ سبْعاً وَ یُسْتخدمُ سَبْعاً»؛ «کودک در هفت سال نخست زندگی آزاد گذارده می‌شود و در هفت سال دوم به آن ادب آموخته می‌شود و در هفت سال سوم به خدمت گرفته می‌شود».

هر چند خانواده‌هایی هستند که از همان ابتدای کودکی و با زبان متناسب با این دوره و ایجاد زمینه آموزش دینی برای کودکان خود موجب انس با مفاهیم دینی و آشنایی با کلام الهی می‌شوند و همین امر نیز زمینه‌ساز برنامه‌های متعالی در زندگی آینده کودکان می‌شود.

فعالیت مراکز قرآنی و همراهی خانواده‌ها برای حضور نوگلان در دوره‌‌های آموزشی قرآن از جمله حفظ، باعث شده تا در سالهای اخیر شاهد تربیت حفاظ نونهال در سطح استان باشیم و تقریبا در هر فصل تعدادی از نوگلان به عنوان خردسالان حافظ، موفق به طی دوره شده و معرفی می‌شوند.

مهسا فیروزی، دانش‌آموز کلاس دوم، ساکن روستای آبی سفلی از توابع بخش مرکزی شهرستان خدابنده است که در ۸ خرداد ماه سالجاری و در سن ۸سالگی توانست قرآن را حفظ کند و عنوان خردسالترین حافظ کل قرآن استان زنجان را به خود اختصاص دهد.

پای صحبت‌هایش که می‌نشینیم اینطور می‌گوید: از ۵سالگی وارد جامعة‌القرآن شهر قیدار شدم و در ابتدای کار طبق راهنمایی مربیان، آموزش‌های کلاس اشاره را آغاز کردم و سپس دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن را گذراندم و در سن ۶ سالگی توانستم قرآن بخوانم.

مهسا گفت: از سن ۶سالگی کار حفظ قرآن را از جزء ۳۰ آغاز کردم و علاقه زیادی به حفظ قرآن داشتم و دوست داشتم هرچه سریعتر حافظ کل قرآن شوم و در مدت دو سال موفق به این کارشدم و الان هم حس خیلی خوبی از اینکه توانستم به خواسته‌ام برسم، دارم.

مادر مهسا با اشاره به اینکه در ابتدا مهسا را بخاطر اینکه برای مدرسه آماده شود به جامعة‌القرآن فرستادم ولی سپس متوجه شدم که در زمینه حفظ قرآن استعداد خوبی دارد و توجهم را به وی بیشتر کردم و الویت من در خانه رسیدگی به مهسا بود و سپس کارهای منزل را انجام می دادم.

خانم امیرلو گفت: هر روز سوره‌ها را از مهسا می‌پرسیدم و حتی گاهی یک سوره را ۱۲ بار تمرین می‌کردیم هرچند تلاش مربیان جامعة‌القرآن به‌ویژه خانم محمدی مدیر جامعة‌القرآن و خانم طارمی مربی مهسا هم در این زمینه بسیار قابل تقدیر و تشکر است.

مادر مهسا عنوان کرد: در دوران بارداری قران را زیاد تلاوت می‌کرده و ادعیه مختلف از قبیل زیارت عاشورا و دعای توسل و کمیل و ندبه را می‌خوانده است و دوست دارد فرزند دومش، مهیا هم حافظ قرآن شود که البته مهسا قول داده که مربی خواهرش باشد.

پدر این حافظ خردسال با بیان اینکه مهسا از همان دوران کودکی فرزند بسیار آرامی بود و الان هم که حافظ قرآن شده است روابط اجتماعیش بسیار بالا رفته است، گفت: مهسا هر روز نمازش را به موقع می‌خواند و احترام به بزرگترها را همیشه مد نظر دارد و فرزند بسیار قانعی است.

پدر مهسا خاطرنشان کرد: در راستای عمل به فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه افزایش حفاظ کل قرآن، والدین تلاش کنند فرزندان خود را به مراکز قرآنی ببرند تا هم با قرآن آشنا شوند و هم اینکه در این زمینه استعدادیابی شوند و شاید مثل دخترش روزی حافظ قرآن شوند و مطمن باشند که اثرات آن را در زندگی فرزندانشان خواهند دید و مطمن باشند که این کار می‌توانند آنها را در برابر تهدیدات دشمن بیمه کنند.

یادآور می‌شود، مهسا می‌ تواند به صورت برعکس یعنی از آخر به اول هم قرآن را بخواند و یک آیه در میان و ضربدری خواندن آیات از مهارت‌های دیگر خردسالترین حافظ کل استان زنجان است.

captcha