کد خبر: 3515890
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
حجت‌الاسلام جوانبخت:

مسلمانان در تبیین فلسفه حجاب به جهانیان کوتاهی کرده‌اند

گروه اجتماعی: مدیر کل اوقاف آذربایجان غربی با بیان دیدگاه غرب در خصوص حجاب گفت : اگر تاکنون نهضت گرایش به حجاب تمام غرب را فرا نگرفته است به دلیل آن است که ما مسلمانان در تبیین فلسفه حجاب و معرفی آن به جهانیان کوتاهی کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی حجت الاسلام ناصر جوانبخت مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان در جلسه حجاب و عفاف که با حضور همکاران ستادی و اداره اوقاف ارومیه برگزارشد گفت :هم‌اکنون حجاب در جامعه به صورت انفعالی تعریف می‌شود اما باید توجه داشت که تعریف فعالانه از حجاب در جوانان تأثیرگذارتر است.

حجت الاسلام جوانبخت  ضمن تاکید بر اینکه رعایت حجاب و پوشش اسلامی بهترین راه ترویج عفاف است، گفت: اسلام برای ارتباط بین زن و مرد حجاب و حریم هایی را قرار داده است تا از این طریق فضای جامعه سالم و از هر گونه عوامل تحریک کننده ای که باعث معصیت شود، مبرا باشد.
وی افزود: دشمنان در دیگر کشورهای اسلامی موفق عمل کرده اند ولی خواسته های آنان در ایران برآورده نشده است و این نشان می دهد مسئله عفاف و حجاب می تواند گلوگاه یک نظام و کشور برای حمله دشمنان باشد.
وی  با اشاره به تنظیم دستور العمل عفاف و حجاب اظهار کرد: در ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب همکاران  موظف هستند با توجه به جایگاه و شأن حکومت اسلامی پوشش مناسب داشته باشند و شئونات اسلامی را در ادارات به عنوان نهاد حاکمیت و اثرگذار جامعه رعایت کنند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان گفت: همه کارمندان و مدیران اجرایی شهرستان باید در این زمینه تمام تلاش خود را نشان دهند.

captcha