کد خبر: 3516263
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۵
مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان خبر داد:

ارسال یک هزار و 353 اثر به دبیرخانه جشنواره رضوی

گروه اجتماعی:‌ فاضلی از ارسال یک هزار و 353 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌های کشور خبر داد و گفت: اختتامیه جشنواره 21 مرداد برگزار می‌شود.

فیروز فاضلی، مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به برگزاری جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌های کشور به میزبانی گیلان، اظهار کرد: با پایان یافتن فرصت ارسال آثار برای شرکت در جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌های کشور، در مجموع یک هزار و 353 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

وی با بیان این نکته که بخش اصلی جشنواره شامل مطبوعات، خبرگزاری و پایگاه‌های خبری است، تصریح کرد: آثار ارسالی در این بخش شامل 391 اثر در رشته «تیتر»، 67 اثر «سرمقاله و یادداشت»، 178 اثر «خبر»، 69 اثر «گزارش»، 56 اثر «مصاحبه» و 39 اثر «مقاله» با موضوع فرهنگ رضوی بوده است.

دبیر جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌های کشور افزود: در بخش‌های ویژه این جشنواره نیز، 216 اثر در رشته «عکس»، 18 اثر «رادیویی و تلویزیونی» و 286 «شعر» رضوی به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

فاضلی ادامه داد: 33 مورد از آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در رسانه‌های کشور نیز به دلیل عدم رعایت شرایط شرکت در جشنواره به عنوان آثار غیرمرتبط رد شده است.

این مسئول فرهنگی یادآور شد: آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌های کشور 21 مردادماه 95 به میزبانی این استان برگزار خواهد شد.
captcha