به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) متن کامل این بیانیه به شرح زیر است: «ملت مسلمان و مظلوم بحرین سالیانی است که تحت فشار ظلم، جور و بی عدالتی رژیم آل خلیفه قرار دارند. این رژیم نژادپرست با زیر پا گذاشتن حرمت آزادی و کرامت انسانها و کشتار زنان و کودکان بی گناه با استفاده از سکوت معنادار سازمانهای بینالمللی و مدعیان دروغین دفاع از حقوق بشر، نوع دیگری از تروریسم دولتی را ابداع کرده و در اقدامی شرمآور، گستاخی را از حد گذرانده و از نجابت و خویشتنداری علما و مردم رنج کشیده آن دیار سوء استفاده کرده، اهانت به مقدسات و نمادهای مردم مظلوم آن سامان را پیش گرفته است.
سلب تابعیت و احضار شیخ عیسی قاسم و دیگر علمای بحرینی به دادگاه و نیز زندانی و بازداشت کردن گسترده شخصیتهای دینی، اهانت به نمادهای مذهبی مردم، صدور احکام ظالمانه و خونین در حق شهروندان و نیز انحلال سازمانها و احزاب مردمی مانند حزب «الوفاق» در مصادره اموال و داراییهای آنان، نمونههایی از اقدامات شرمآور این رژیم است که بر ملت ستمدیده و مستضعف آن دیار روا داشته است.
استقلال حوزههای علمیه و پرداخت وجوه شرعی به علمای اعلام و نمایندگان تامالاختیار ایشان جهت تامین مالی حوزههای علمیه از اصول اساسی و ویژگیهای مذهب شیعه است که در طول تاریخ به آن عمل میشد؛ اتهامهای واهی جمع اموال مجاز، به شیخ عیسی قاسم از سوی رژیم آل خلیفه برای سرپوش نهادن بر اقدامها و جنایتهای غیر قانونی در حق این عالم بزرگ و اندیشمند مسلمان است.
یادآور میشود حاج شیخ عیسی احمد قاسم درازی بحرانی معروف به شیخ عیسی قاسم٬ عالم برجسته شیعه و رهبر شیعیان بحرین و رهبر معنوی انقلاب بحرین است. پس از آغاز انقلاب 25 بهمن بحرین در سال 1389، او در عمل رهبر این انقلاب شد. سخنرانیهای او و خطبههای جمعهاش نقش تعیین کنندهای در انقلاب دارد.
در جریان انقلاب بحرین، وزارت دادگستری این کشور نامهای توهینآمیز علیه وی منتشر کرد تا محبوبیتش را در میان مردم بسنجد٬ مردم نیز چهارم شهریور 1390 نماز جمعه را در سراسر بحرین تعطیل کردند و تنها نماز شیخ قاسم برگزار شد. پس از آن که حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین مخالفانش را اندک خواند، به دعوت شیخ عیسی قاسم تظاهراتی با عنوان «لبیک یا بحرین» با حضور بیش از 500 هزار نفر در منامه برگزار شد.
این تظاهرات بزرگترین تجمع تاریخ کشور بحرین بود که بیش از 50 درصد بحرینیها در آن حضور داشتند، به طوری که راهپیمایی «همهپرسی» خوانده شد و این نخستین باری بود که خود شیخ عیسی قاسم در تظاهرات شرکت میکرد.»