کد خبر: 3517629
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴

طرح حمایت از اقشار کم درآمد در اردبیل تداوم دارد

گروه اجتماعی: مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: طرح حمایت غذایی اقشار کم‌ در آمد اردبیل تا پایان سال جاری تداوم دارد.

بهزاد ستاری مدیرکل بهزیستی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، با بیان اینکه طرح حمایت غذایی اقشار کم‌ در آمد اردبیل تا پایان سال جاری تداوم دارد، گفت: توزیع طرح حمایت غذایی بین مددجویان و معلولان تحت پوشش واجد شرایط بهزیستی از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته آغاز شده است.
 وی ادامه داد: این طرح در راستای حمایت از اقشار کم‌درآمد و تحت پوشش نهادهای حمایتی به صورت سراسری اجرا می‌شود و اسامی واجدین شرایط از سامانه هدفمندسازی یارانه‌ها احصا شده است.
 مدیرکل بهزیستی استان در خصوص تعداد خانوارهای تحت پوشش این طرح در استان اردبیل به رقم مشخصی اشاره نکرد و گفت: به دلیل اجرای آن در سطح ملی تا پایان اجرای طرح نمی‌توان آمار دقیق احصا کرد.
 به گفته ستاری خانواده‌های تحت پوشش واجد شرایط اداره کل بهزیستی استان اردبیل بر اساس تعداد اعضا از سبد کالای طرح حمایت غذایی شامل مرغ، برنج و کنسرو مرغ استفاده می‌کنند.
وی افزود: برای خانواده‌های یک نفره ۱.۵ کیلوگرم مرغ، دو قوطی کنسرو مرغ و چهار کیلوگرم برنج، برای خانواده‌های دو تا چهارنفره  سه کیلوگرم مرغ، چهار قوطی کنسرو مرغ، هشت کیلوگرم برنج و برای خانواده‌های پنج‌نفره و بیشتر ۴.۵ کیلوگرم مرغ، شش قوطی کنسرو مرغ و ۱۲ کیلوگرم برنج پیش بینی شده است.
مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: افرادی که مشمول دریافت سبد حمایتی هستند می‌توانند با مراجعه به یکی از فروشگاه‌های اسکاد، فرهنگیان، امکان، اتکا، رفاه، سپه، تعاونی‌های مصرف محلی و روستایی و با استفاده از کارت یارانه نسبت به تحویل اقلام مورد نظر اقدام نمایند.
همچنین ستاری در پایان از توزیع اقلام حمایتی در بین جامعه هدف در آستانه عید نوروز هر سال خبر داد.
captcha