کد خبر: 3517677
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷

بسيج سازندگي و اقتصاد مقاومتي

گروه اقتصاد: معرفی افراد موفق به جامعه یكی از اهداف اصلی بسیج سازندگی است كه با تبعیت از اقتصاد مقاومتی انجام می‌شود تا الگویی باشد برای بقیه افراد كه راه اشتغالزایی را یاد بگیرند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، چند سالی است در كشور از سبك زندگی اسلامی ـ ایرانی صحبت می‌شود، اما هنوز مردم دقیقا نمی‌دانند این سبك یعنی چه و چه مولفه‌هایی را در برمی‌گیرد. ما درسازمان بسیج سازندگی دنبال تبیین این موضوع و یافتن راه حل‌های فرهنگی هستیم بویژه از طریق الگودهی به مردم تا سبك درست زندگی را بیاموزند و آنها را به كار ببندند.

بنابراین ما روی شناخت الگوهای موفق در همه زمینه‌هایی كه بسیج درآن مشغول كار است، متمركز شدیم و بررسی كردیم كه افراد موفق چطور به موفقیت رسیده‌اند و با چه شیوه‌هایی موانع را ازسر راه برداشته‌اند.

جالب این‌كه بررسی زندگی افراد موفق نشان می‌دهد اینها بارها شكست‌خورده‌اند، اما از پا ننشسته‌اند و همین شكست و تجربه‌هایی كه به‌دست آورده‌اند باعث موفقیتشان شده است.

معرفی این افراد به جامعه یكی از اهداف اصلی بسیج سازندگی است كه با تبعیت از اقتصادمقاومتی انجام می‌شود.

در اقتصادمقاومتی نخستین گام، روبه راه شدن زندگی آدم‌هاست به نحوی كه از منابع و امكانات در اختیارشان بتوانند بهترین نتیجه را بگیرند و اقتصاد خانواده خویش را سروسامانی دهند.

در واقع ما بر اقتصاد خرد و شكوفا كردن كسب وكارهای كوچك تاكید داریم و معتقدیم اگراقتصاد در بعد خانوادگی تقویت شود مشكلات در بعد وسیع‌تر نیز حل می‌شود.

بنابراین بسیج به عنوان اولین كمك برای راه‌اندازی كسب و كارهای كوچك به افراد ایده و مشاوره می‌دهد تا درك كنند ازآنچه در اختیار دارند چطور می‌توانند بهترین بهره‌برداری را داشته باشند.

مرحله بعد آموزش است تا مردم بدانند ایده‌های خود را چطورعملی كنند. در گام بعدی اگر افراد نیاز به حمایت مالی داشته باشند بسیج در قالب ارائه تسهیلات به آنها كمك خواهد كرد. اما این پایان راه نیست و بسیج در بازاریابی و فروش محصولات نیز به افراد كمك می‌كند، آنچنان كه تا پایان سال 94 با راه‌اندازی حدود 90 هزار كارگاه اقتصادی خرد برای 170 هزار نفر شغل ایجاد كرده است.

فرشاد عالی، معاون سازمان بسیج سازندگی

captcha