کد خبر: 3517810
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴

مدیران جذابیت و رغبت به‌سوی نماز را در کارمندان ایجاد کنند

کانون خبرنگاران نبأ: معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: مدیران فضای ادارات را به بوی نماز عطرآگین و جذابیت و رغبت به‌سوی نماز را در کارمندان ایجاد کنند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر انصاری راد، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان، چهارم مردادماه در دومین جلسه شورای اقامه نماز این استان با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز در اسلام، گفت: نماز در مکتب انسان‌ساز اسلام از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و هیچ عملی از اعمال دینی و افعال عبادی با آن قابل مقایسه نیست.
وی افزود: توجه به آموزه‌های اسلامی به‌ویژه نماز در عصر امروز می‌تواند بشر را از منجلاب فساد و تباهی نجات دهد.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: نماز به همه کردارهای فردی و اجتماعی فرد مسلمان جهت می‌دهد و بر همه رفتارهای او تأثیر می‌گذارد.
وی با اشاره به وظایف خطیر مدیران دفاتر تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها در زمینه اقامه اول وقت نماز در ادارات، گفت: نماز جماعت اول وقت در مجتمع‌های فرهنگی اداری اقامه و گزارشات مستند در این حوزه به اداره‌کل ارسال شود.
حجت‌الاسلام انصاری راد همچنین با تأکید بر حضور جدی در نماز جماعت اول وقت و با بیان اینکه افراد را نباید مجبور به اقامه نماز کرد، افزود: مدیران شهرستانی فضای ادارات را به بوی نماز عطرآگین و جذابیت و رغبت به‌سوی نماز را در کارمندان ایجاد کنند.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به برگزاری اجلاس استانی نماز در سه ماهه سوم سال جاری بر انجام وظایف و فعالیت‌ها درون دستگاهی و برون‌دستگاهی در چارچوب سازمانی تأکید کرد.
وی با تأکید بر اینکه تبلیغات درون شهری و محیطی مبحث نماز و اقامه آن باید در صدر محورهای برنامه‌ها در سال ۹۵ قرار گیرد، گفت: باید در فضای مجازی نیز به توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز اول وقت توجه شود و یک صفحه تخصصی در سایت اطلاع‌رسانی تبیان به این امر اختصاص داد.
وی اظهار کرد: تا زمانی که مبانی اعتقادی تحکیم پیدا نکند فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه ترویج فرهنگ اقامه نماز خروجی مناسبی نخواهد داشت.
حجت‌الاسلام انصاری راد در پایان با تأکید بر اینکه اهتمام به نماز از سوی مردم به‌ویژه جوانان، آنها را به رستگاری رهنمون می‌کند از برگزاری دوره‌های آموزشی با محوریت نماز ویژه خانواده‌های کارکنان این اداره‌کل خبر داد.
در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام اسحاق فاضلی نیز در مورد اهمیت اقامه نماز اول وقت مطالب مبسوطی را بیان کرد.
captcha