کد خبر: 3517853
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱

ایکنا؛ اولین ایستگاه بازدیدهای رسانه‌ای رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون فرهنگی و رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز از ایکنا بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر، منتخب مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با حضور در تحریریه این خبرگزاری، در جریان روند خبررسانی گروه‌های مختلف قرار گرفت.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از گروه‌های مختلف خبری ایکنا با بیان اینکه در خبرگزاری قرآن موضوعات بدیعی پیگیری می‌شود، گفت: مشکلات مختلفی در حوزه فرهنگ وجود دارد که این خبرگزاری می‌تواند راهگشا باشد.

وی افزود: جریان‌هایی وجود دارد که مردم را به سمت خاصی سوق می‌دهند و آنچه مانع این اتفاق می‌شود قرآن و اهل بیت(ع) است که باید این فضا در جامعه تقویت شده و مورد حمایت قرار گیرد.
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس در جریان بازدید از گروه اجتماعی به ضرورت پاسخگویی به شبهات مطرح شده در حوزه دین اشاره کرد و گفت: مراکزی به ویژه در شهرهای مذهبی اقدام به پاسخگویی به شبهادت دینی مردم می‌کنند؛ این مراکز به دلیل اینکه در شهرهای مذهبی حضور دارند، پذیرای افراد متنوعی از سراسر کشور هستند که سؤالات قابل توجهی را مطرح می‌کنند.
وی افزود: با ارتباط گیری با این مراکز می‌توانید شبهات دینی را از همان ابتدا و پیش از فراگیر شدن در جامعه مورد بررسی قرار دهید.
پژمان‌فر همچنین در رابطه با فعالیت‌های گروه عکس گفت: تصاویر و عکس‌هایی که در این بخش منعکس می‌شود، حاوی پیام‌های قرآنی برای مردم است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس پیشنهاد کرد؛ ظرفیتی در این گروه ایجاد شود که مردم عکس‌های خود را با موضوعات قرآنی ارسال کرده تا در بخش مجزایی به مخاطبان ارائه شود.
پژمانفر همچنین از تحریریه بین‌الملل، بخش چند رسانه‌ای، شعب استانی و کانون خبرنگاران ایکنا (نبأ) بازدید کرد و در جریان کلاس‌های آموزشی خبرنگاری قرار گرفت.
 در ادامه این بازدید، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از دیگر بخش‌های سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور بازدید کرد. با توجه به اینکه برخی از این مراکز در آغاز راه قرار دارند، حجت‌الاسلام پژمانفر ابراز امیدواری کرد که این بخش‌ها به ویژه بخش‌های مربوط به فعالیت‌های قرآنی، بخش‌های پژوهشی و مرکز مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم، از نظر کمی توسعه پیدا کنند؛ وی در این باره افزود: البته این بخش‌ها هرچند با نیروی انسانی و فضای کمی فعالیت می‌کنند اما بر اساس «کم من فئة قلیلة» از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز در پایان، نشست مشترکی با حمیدرضا صابر فرزام، مدیرعامل سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) داشت که مشروح آن فردا روی خروجی ارسال می‌شود.

نصرالله پژمانفر، در دوره‌های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی از سوی مردم مشهد و کلات راهی خانه ملت شد که در دهمین دوره به عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز و سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس انتخاب شده است.
پژمانفر در جلسه 30 خردادماه کمیسیون فرهنگی که اختصاص به انتخاب اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون داشت، به عنوان رئیس برگزیده شد. حدود یک ماه بعد، یعنی 28 تیرماه انتخابات دیگری برگزار شد و این منتخب مردم مشهد بار دیگر توانست ریاست یکی دیگر از مجموعه فرهنگی مجلس را بر عهده بگیرد؛ وی با اکثریت آرای اعضای فراکسیون قرآن، عترت و نماز به عنوان رئیس برگزیده شد. علاوه بر پژمانفر، دو عضو دیگر از اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون فرهنگی نیز در هیئت‌رئیسه این فراکسیون حضور دارند که این اشتراک مورد استقبال جامعه قرآنی قرار گرفته است؛ چرا که معتقدند حضور مشترک برخی اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون فرهنگی در فراکسیون قرآن، عترت و مجلس می‌تواند پشتوانه خوبی برای مصوبات مجلس در رابطه با فعالیت‌های قرآنی باشد.
حضور وی در هیئت‌رئیسه فراکسیون روحانیت مجلس به عنوان سخنگو نیز ظرفیت ویژه‌ای را برای مباحث فرهنگی کشور ایجاد خواهد کرد.
بنابراین گزارش، ایکنا نخستین و بزرگترین خبرگزاری تخصصی قرآن کریم در جهان اسلام  که بیستم آبان‌ماه سال ۱۳۸۲ مقارن با پانزدهم رمضان‌المبارک ۱۴۲۴ با حضور رئیس‌جمهور وقت افتتاح شد.
این خبرگزاری با تولید ۷ خبر در روز به زبان فارسی کار خود را آغاز کرد و اینک پس از گذشت 13 سال از فعالیت خود به فضل الهی توانسته است با تولید روزانه حدود ۸۵۰ خبر به ۱۷ زبان زنده دنیا، از مرز یک میلیون و سیصد هزار خبر قرآنی گذر کند.
با توجه به تنوع زبانی و رسالت جهانی خبرگزاری ایکنا و فعالیت‌ گسترده این رسانه قرآنی در عرصه بین‌الملل، در اسفندماه سال ۱۳۹۱ نام این خبرگزاری با مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به «خبرگزاری بین‌المللی قرآن» تغییر یافت تا همچون خود قرآن حلقه اتصال تمام مسلمانان در سراسر گیتی باشد.
از جمله اهداف ایکنا می‌توان به اطلاع‌رسانی سریع و دقیق اخبار و رویدادهای قرآنی و دینی کشور و جهان به مخاطبان داخل و خارج، تلاش در جهت تحقق فرهنگ قرآن در ایران اسلامی و سراسر جهان، سوق دادن جامعه به سوی سبک زندگی قرآنی، تلاش در جهت مهجوریت‌زدایی از معارف قرآن کریم در عرصه‌های مختلف و شبهه‌زدایی از تارک نظام مقدس جمهوری اسلامی در خصوص پرداختن به قرآن در انظار سایر ملل مسلمان اشاره کرد.
captcha