کد خبر: 3517953
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵
جعفری بیان کرد:

پیشنهاد تشکیل اتاق فکر طرح قرآنی 1450

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه در طرح قرآنی 1450 دو هزار مربی عضو کانو‌ن‌های مساجد فعالیت دارند، گفت: برای بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت‌ها، این طرح نیاز به یک اتاق فکر دارد.

محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد همکاری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با طرح قرآنی 1450، گفت:‌ امسال طرح قرآنی 1450 با محوریت سوره مبارکه حدید، پرداختن به مفاهیم و تفسیر و نیز آشنایی با این سوره برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح به خوبی توانسته از ظرفیت و توان دستگاه‌های متعدد قرآنی کشور بهره ببرد، افزود: همین طرح قرآنی در طی این چند سال بسیار خوب توانسته از بحث هم‌افزایی و استفاده از دستگاه‌ها بهره ببرد که این موضوع جای تبریک و قدردانی از مبتکران و نیز دستگاه های مشارکت کننده را دارد.
جعفری تصریح کرد: یکی از دستگاه‌هایی که در اجرای این طرح همکاری دارد،‌ ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد است که با برگزاری در دو هزار جلسه قرآنی در کانون‌های مساجد برنامه‌ریزی شده است و پیش بینی می‌شود حدود 40 هزار نفر از اعضای کانون‌ها در این طرح برای حفظ و فراگیری مفاهیم سوره حدید اقدام کنند.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور اظهار کرد: چاپ کتاب به اندازه مربیان این طرح که دو هزار نفر است و همچنین بحث مشارکت در فضاسازی و اطلاع‌رسانی از جمله فعالیت‌هایی است که برای اجرای مطلوب طرح قرآنی 1450 طراحی شده است.  
وی در ادامه به تعیین دبیرخانه استانی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان متولی اجرای این طرح در استان‌ها اشاره کرد و گفت: همچنین در کنار دبیرخانه یک کانون تخصصی قرآن استانی دبیرخانه را در اجرای مراحل مختلف این طرح اعم از برگزاری آزمون و ... یاری می‌کند.
جعفری با اشاره به اینکه سال گذشته حدود 30 هزار نفر در این طرح از سوی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد حضور یافتند،‌ گفت: پیش‌بینی ما این است که امسال شاهد حضور 40 هزار نفر باشیم.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور در ادامه با اشاره به موفقیت این طرح در گذشته، خاطرنشان کرد: برای اجرای بهتر این طرح پیشنهاد ما این است که یک اتاق فکر در صدا و سیما یا در شواری عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شود و طی یک پروژه پژوهشی دستاوردهای این طرح و نارسایی‌ها و کمبودها و ضعف‌هایی که دارد شناسایی شود.
وی اذعان کرد: برای ادامه این طرح در سنوات آینده نیاز به یک ریل‌گذاری مبتنی بر نگاه عمیق پژوهشی داریم،‌ باید این کار انجام شود تا با یک مهندسی جامع بشود بهره بیشتری از این فرصت برده شود.
جعفری در پایان خاطرنشان کرد: برای این طرح تمامی شبکه‌های صدا و سیما به صحنه می‌آیند و این ظرفیت بسیار عظیمی است که البته می‌توان بسیار بیشتر از آن بهره برد. در واقع برای اینکه زمینه انس با قرآن را برای عموم مردم از طریق این طرح فراهم کنیم نیاز به یک اتاق فکر داریم تا گذشته آن بررسی شود و برای آینده طراحی خوبی صورت بگیرد.
captcha