کد خبر: 3518057
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵
حجت‌الاسلام مرادبیگی:

طلبه انقلابی نسبت به مسائل روز بی‌تفاوت نیست

گروه اجتماعی: مدیر حوزه‌های علمیه استان ایلام با تاکید بر ضرورت آگاهی از مسائل روز گفت: حوزه و طلبه انقلابی نسبت به مسائل روز جامعه بی‌تفاوت نیست و با تمام وجود از انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن دفاع می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین وعد مرادبیگی، مدیر حوزه‌های علمیه استان ایلام، امروز پنجم مرداد در جلسه دانش‌افزایی مدیران و معاونین مدارس علمیه استان ایلام، اظهار کرد: اگر بخواهیم طلاب هم از بعد اخلاقی و هم علمی توأمان پیشرفت کنند، باید در اجرای برنامه‌ها و گفتار و عمل خود اخلاص و صداقت داشته باشیم تا مصداق آیه شریفه " يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِيدًا (احزاب/ 70)" قرار بگیریم.
وی با اشاره به آیه «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ کُونُوا مَعَ الصَّادِقينَ»، (توبه/ 119)، اضافه کرد: صداقت با فطرت انسان هماهنگ است و اگر می‌خواهیم کارها و برنامه‌ها خوب و درست پیش برود، باید از این عنصر مهم غفلت نورزیم.
مدیر حوزه‌های علمیه استان ایلام تصریح کرد: مدیر باید در اخلاص و صداقت الگوی طلاب باشد تا بتواند اثرگذاری لازم را داشته و اهداف حوزه در تربیت طلبه مهذب و انقلابی را محقق کند.
حجت‌الاسلام مرادبیگی در ادامه به تاکید رهبر معظم انقلاب بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن حوزه اشاره و عنوان کرد: دشمن در صدد نفوذ به حوزه‌های علمیه است و باید روحیه انقلابی مراقب تحرکات دشمنان باشیم.
وی پیروی از ولایت‌فقیه را لازمه تربیت طلاب انقلابی خواند و تصریح کرد: حوزه‌ای که در آن تفکر انقلابی و عمل انقلابی باشد، حوزه متحجر نخواهد بود، بلکه یک حوزه مترقی خواهد بود، بنابراین نباید طلاب به صورت تک بعدی تربیت شوند، بلکه باید برای تمام ابعاد فکری، علمی و تهذیبی آنان برنامه‌ریزی مناسب داشته باشیم.
مدیر حوزه‌های علمیه استان ایلام با تاکید بر ضرورت آگاهی در مسائل روز، گفت: حوزه و طلبه انقلابی نسبت به مسائل روز جامعه بی تفاوت نیست و با تمام وجود از انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن دفاع می‌کند.
captcha