در بخش آثار پژوهشی، محورهای موضوعی این همایش عبارتند از: «کتابآرایی، فرهنگ و تمدن اسلامی»، «تصویرسازی در فقه شیعی»، «کتابآرایی و ریختشناسی»، «کتابآرایی، نظریههای جدید و نظریهپردازی بومگرا»، «کتابآرایی، نقد و آسیبشناسی(تحلیل و نظریهپردازی)»، «کتابآرایی و اقتضائات امروز».
در بخش آثار تجسمی نیز محورهای موضوعی، «کتابت، تذهیب و تشعیر و جلدسازی قرآن کریم»، «احیای تراث(کتابآرایی در حوزه تراث اسلامی)»، «طرح جلد و صفحهآرایی کتب دینی»، «تصویرسازی، صفحهآرایی و طراحی جلد کتب در گروههای سنی کودک و نوجوان»، «طراحی کامل حروف الفبا(فونت)»، «آثار تجربی(آثاری که به چاپ نرسیده است)» عنوان شده است.
علاقهمندان برای شرکت و ارسال آثار خود به این همایش تا 11 مهر سال جاری فرصت دارند که پس از این تاریخ 11 آبان داوری و انتخاب آثار صورت خواهد گرفت و نمایشگاهی از آثار برگزیده 11 آذر دایر خواهد شد.
تاریخ برگزاری این همایش نیز براساس مندرجات فراخوان 24 و 25 آذرماه سال جاری خواهد بود و با برگزاری مراسم اختتامیه از برگزیدگان در دو بخش عنوان شده با جوایز ارزندهای تقدیر به عمل خواهد آمد.
همچنین این همایش دو بخش غیررقابتی (خارج از مسابقه) و بخش ویژه(نکوداشت پیشکسوتان) را خواهد داشت که علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفنهای 02537831924 و 025371165153 تماس حاصل کنند.
دبیرخانه این همایش در محل قم، خیابان شهدا(صفاییه)، کوچه شماره 21، فرخی اول، سمت چپ، پلاک 50، مرکز فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم واقع شده است.