کد خبر: 3518235
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱

ثبت اولین وقف قرآنی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی اوقاف گچساران از ثبت دو قطعه زمین با کاربری تجاری ویژه برگزاری مسابقات قرآن کریم و برنامه‌های فرهنگی ـ مذهبی شهرستان خبر داد.

ابراهیم قاسمی، کارشناس فرهنگی اوقاف و امور خیریه گچساران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: دو قطعه زمین با متراژ 35 و 36 با کاربری تجاری و سند تک برگ واقع در شهرستان گچساران پشت حسینیه‌ها از سوی شیرعلی توحیدی‌مقدم در سامانه اوقاف شهرستان ثبت شد.
وی افزود: بر اساس نیت واقف درآمد حاصل از موقوفه صرف هزینه‌های برگزاری مسابقات قرآن کریم و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی شهرستان، کمک به حوزه‌های علمیه خواهران و برادران شهرستان، کمک به ایتام و ترویج فرهنگ مهدویت، کمک به امام جماعت و خادم حسینیه بهبهانی‌ها و مسجد امام سجاد(ع) گچساران می‌شود.
کارشناس فرهنگی اوقاف و امور خیریه گچساران با اشاره به اینکه تعهد آماری تحقق وقف این شهرستان تاپایان سال‌جاری 12 مورد است، بیان کرد: لازم است واقف باید با راهنمایی و آگاهی کارکنان اوقاف با توجه به نیاز روز نیت خویش را عملی کند.
captcha