کد خبر: 3518412
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۶

درخشش دانش‌آموزان قزوینی در بخش آوایی مسابقات کشوری قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: دانش‌آموزان قزوینی موفق به کسب 3 مقام در مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان پسر سراسر کشور در بخش آوایی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان پسر سراسر کشور در بخش آوایی روز گذشته، با معرفی نفرات برتر در همدان پایان یافت.
بر اساس این  گزارش، بخش آوایی مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان پسر سراسر کشور در رشته‌های اذان، حفظ 5 جزء، 10 جزء، ۲۰ جزء، حفظ کل، قرائت تحقیق، ترتیل و مداحی برگزار شد و در پایان نیز از نفرات برتر هر رشته تجلیل به‌عمل آمد.
بر این اساس، محمد صالح بنایی از استان  قزوین رتبه اول رشته قرائت تحقیق این مسابقات در پایه نهم را به دست آورد و سجاد یزدی‌پور، دیگر دانش‌آموز قزوینی در مقطع دوم متوسطه نیز حائز رتبه دوم در رشته مداحی شد و همچنین رتبه پنجم رشته اذان رقابت‌ها را نیز مهدی جوزی، دانش‌آموز مقطع سوم متوسطه از قزوین به دست آورد.
گفتنی است، 700 دانش‌آموز پسر از استان‌های مختلف کشور از سوم تا ششم مردادماه در مرحله نهایی سی و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان پسر سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی همدان به رقابت پرداختند.
captcha