کد خبر: 3518423
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴
راشد یزدی:

مشکلات، زاییده کج‌روی‌های انسان است

گروه اجتماعی: استاد حوزه و دانشگاه در دومین جلسه از طرح تقویت مبانی اعتقادی در شهرکرد با اشاره به عبارت قرآنی «بما کسبت ایدیکم»،گفت: مشکلات انسان زاییده کج‌روی‌های خود اوست و خدا به انسان تعقل و تفکر داده است تا با تدبیر از پس مشکلات بر بیاید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدکاظم راشد یزدی، استاد حوزه و دانشگاه، شامگاه روز گذشته ششم مردادماه در دومین روز از بیست و سومین دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدایی دینی در چهارمحال و بختیاری که در مهدیه مصلی شهرکرد با حضور مسئولان استان و عموم مردم برگزار گردید، با اشاره به اینکه «الدنیا یومٌ لک و یومٌ علیک»، گفت: دنیا روزی به کام به تو و روزی دیگر به ضرر توست و هر کس به میزان حاجت خود برای به دست آوردن آن باید سختی ببند و زحمت بکشد.
وی با اشاره به اینکه برخی از فلاسفه موجودات عالم را به دو بخش تقسیم می‌کنند، رو به نقص مانند خورشید و رو به کمال مانند انسان، افزود: انسان پس از آفرینش با کسب علم و آگاهی به سمت کمال گام بر می دارد و همواره کمال‌گراست و در راه به کمال رسیدن باید سختی دید و با آن‌ها جنگید.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان آیه شریفه «لقد خلقنا الانسان فی الکبد»، تصریح کرد: انسان در مسیر کمال با سختی ها همراه خواهد بود و خداوند راه سعادت را با سختی همراه کرده است.
وی با تأکید بر اینکه بشر موجودی است که یک عالم قدرت در او ذخیره شده و باید این قدرت را کشف و بروز دهد، اظهار داشت: انسان تنها موجودی است که بر قلمرو دیگر موجودات عالم تصرف دارد ولی هیچ موجودی به قلمرو او اذن ورود ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین راشد یزدی با عنوان آیه «من عرف نفسه فقد عرف ربه»، گفت: اگر انسان به درستی خود را بشناسد، مشکلات او کاملا قابل حل هستند ولی باید دنبال راه‌ حل بگرد.
وی با اشاره به عبارت قرآنی «بما کسبت ایدیکم»، ادامه داد: مشکلات انسان زاییده کج‌روی‌های خود اوست و خدا وظیفه خود را انجام داده است و به انسان تعقل و تفکر داده است تا با تدبیر از پس مشکلات بر بیاید.
حجت الاسلام راشد یزدی با تأکید بر اینکه زندگی مسیرش عمودی است نه افقی، افزود: زندگی افقی نیست که فقط بخواهیم مانند حیوانات زنده بمانیم؛ انسان می خواهد زندگی کند و می‌خواهد به جایی برسد که به جز خدا نبیند پس باید مشکلات را پشت سر بگذارد.
وی در پایان تصریح کرد:انسان اگر بخواهد زندگی کند باید با مشکلات خود رو به رو شود و با اندیشه خود آن‌ها را حل نماید و خدا به او این قدرت را به خوبی داده است.

مشکلات انسان زاییده کج‌روی‌های خود اوست

مشکلات انسان زاییده کج‌روی‌های خود اوست

مشکلات انسان زاییده کج‌روی‌های خود اوست

مشکلات انسان زاییده کج‌روی‌های خود اوست

captcha