کد خبر: 3518495
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۱

مفاهیم سازنده فرهنگ اسلامی در دهه کرامت تداعی می شود

گروه اجتماعی: مسئول کمیته بانوان فرمانداری صومعه‌سرا دهه کرامت را یادآور تحول‌آفرینی بانوان آسمانی دانست و گفت: تمام مفاهیم سازنده‌ فرهنگ اسلامی در این دهه تداعی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، معظم علی‌پرست، مسئول کمیته بانوان فرماندار شهرستان صومعه سرا امروز، 7 مرداد در جلسه ستاد برگزاری دهه کرامت که در فرمانداری صومعه‌سرا برگزار شد، با بیان اینکه دهه نخست ماه ذی‌القعده از سالروز میلاد حضرت معصومه(س) تا ولادت حضرت امام رضا(ع) دهه کرامت نامگذاری شده است، اظهار کرد: این دهه یادآور بسیاری از مطالب عالی و مفاهیم بلند،ارزشمند و سازنده است. دهه کرامت یادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفاهای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ برادر است.

وی افزود: دهه کرامت تداعی‌کننده عزم، قاطعیت و اراده آهنین زنان بزرگ و بانوان والامقام و گرانقدر جهان است.

علی‌پرست خاطرنشان کرد: تمام مفاهیم سازنده‌ فرهنگ اسلامی در این دهه تداعی می‌شوند؛ چرا که حرم حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) کانون دعا، قرآن و نیایش است.

وی با بیان اینکه دهه کرامت یادآور تحول‌آفرینی بانوان آسمانی است که می‌توانند رهبری دل‌های صدها میلیون مسلمان را طی اعصار عهده‌دار باشند، گفت: دهه کرامت یادآور زهرا و زینب(س) است.

علی‌پرست دهه کرامت را یادآور تمام خوبی‌ها دانست و عنوان کرد: امام صادق(ع) فرموده‌اند« خداوند دارای حرمی است و آن مکه است، امیرالمومنین(ع) دارای حرمی است و آن کوفه است و ما اهل بیت دارای حرمی می‌باشیم و آن قم است. به زودی بانویی به نام فاطمه معصومه(س) در آنجا دفن می‌شود که هر کس به زیارت این بانو بشتابد بهشت بر او واجب می‌شود.

مسئول کمیته بانوان فرمانداری صومعه‌سرا در پایان به برنامه‌های پیش‌بینی شده دهه کرامت در صومعه‌سرا اشاره و اظهار کرد: تجلیل ادارت از کارمندان دختر، غبارروبی و عطرافشانی امامزادگان سیده صومعه‌سرا، کیلدبر و گوراب‌زرمیخ، تجلیل از دختران نخبه جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی در حوزه‌های علمی، قرآنی، فرهنگی، پیاده‌روی بانوان، مسابقات ورزشی، تبلیغات محیطی، کوهپیمایی و تجلیل از نام‌های مبارک رضا و معصومه در ادارات از جمله برنامه‌های تدارک دیده کمیته بانوان صومعه‌سرا در دهه کرامت می‌باشد.

آرزو محمدی، فرمانده حوزه کوثر بسیج خواهران صومعه‌سرا نیز، با بیان اینکه دهه کرامت با ولادت حضرت معصومه(س) آغاز و با ولادت امام رضا(ع) خاتمه می‌یابد، افزود: دهه کرامت فرصتی برای آشنایی با سیره و روش زندگی ائمه اطهار است.

وی برگزاری جشن روز دختر را از برنامه‌های شاخص بسیج خواهران صومعه‌سرا در دهه کرامت دانست و عنوان کرد: تجدید میثاق با شهدا و برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب از دیگر برنامه‌های بسیج خواهران در این دهه است.

عقیدت‌مند، مشاور بانوان آموزش و پرورش صومعه‌سرا نیز در پایان، برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب، اعزام دانش‌آموزان بی‌بضاعت نخبه، برگزاری جشن دهه کرامت در کانون‌های تابستانی اوقات فراغت، تجلیل از فعالان حجاب و عفاف، گلباران مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا را از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده آموزش و پرورش در دهه کرامت برشمرد.

captcha