حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به این سوال که جامعه فعلی را از لحاظ معنویت و دینداری با وجود افزایش آسیبها چگونه ارزیابی میکنید؟ گفت: امروز اگر ساحتها را متمایز کنید خواهید دید، تفاوت بسیاری وجود دارد. به عنوان مثال در نماز جمعهها افراد با ایمان، خانمهای چادری و محجبه بسیاری را میبینید، همچنین در لیالی قدر هم اینگونه است و آنجا متوجه خواهید شد که مردم به معنویت، ارتباط با خدا، نماز و روزه چقدر توجه میکنند.
همافزایی تمامی بخشها در اشاعه فرهنگ دینیوی بر لزوم همافزایی تمامی بخشهای جامعه در اشاعه فرهنگ دینی تاکید کرد و ادامه داد: باید بخش تعلیمی، تربیتی، کنش اجتماعی و بخش رفتارسازی اجتماعی و نهادهای فرهنگی-هنری در کنار یکدیگر کار کنند که بتوانیم جبهه اسلامی را یک گام به جلو پیش ببریم. در این زمینه بهرهگیری از ظرفیتهای جامعه، مساجد، مدرسه و محلات، ارکان اساسی برای ارائه است.
بهینهسازی ظرفیتهای فرهنگیحجت الاسلام خاموشی با تاکید بر اینکه باید نگاه خود را نسبت به بهینهسازی ظرفیتهای فرهنگی بهتر کنیم، گفت: سبک و نوع زندگی و سبک معماری ما نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده و این امر باعث شده بسیاری از حریمها شکسته شود، لذا اقدامات باید در جهتی باشد، که بتوانیم تمدن متوقعی که در آینده محقق میشود را به سمت صحیح هدایت کنیم.
کارشناسان دینی در دل مردم باشندوی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر عملکرد جامعه روحانیت و کارشناسان دینی در خصوص دغدغهمند کردن و تقویت باورهای دینی خانوادهها، گفت: جواب کلی این است که همه باید بیشتر کار کنند. اما کارشناسان دینی هم باید در دل مردم باشند و به صورت مستقیم به با جامعه ارتباط بگیرند. چراکه اگر در صحنه باشند بهتر میتوانند نقش هدایتی و نظارتی خود را ایفا کنند.