محمد صادق دهنادی، مدیر فرهنگسرای معرفت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره عملکرد این مکان فرهنگی چنین اظهار نظر کرد: نزدیک به یک سال و نیم است که در پست مدیریت فرهنگسرای معرفت مشغول کار هستم، پیش از آن نیز در فرهنگسرای فردوس و رازی به عنوان معاون فرهنگی فعالیت میکردم. برای همین در این حوزه از آشنایی لازم بهره بردهام، ویژگیای که سبب شده در کار به آنچه که مد نظرم است، دست پیدا کنم.
وی افزود: تمام تلاش من این بوده، در دوره مدیریتم، مهمترین هدف تبلیغ آموزههای قرآن و انقلاب باشد، چون معتقدم در شرایط فعلی به اندازهای وضعیت حساس است که نمیتوان راه دیگری را برای کار انتخاب کرد، البته عدهای هستند که با تفکر هنر برای هنر سعی دارند تنها به هنر صرف توجه کنند، اما من به عنوان یک مدیر فرهنگی سعی میکنم کارم در خدمت اعتقادتم باشد.
وی در پاسخ به این
سؤال که کارهای قرآنی فرهنگسرای معرفت در چه بخشهایی بوده است، گفت: برای اولین
بار در 3 سال اخیر ما سه کلاس خود را در این فرهنگسرا به کانون قرآن تبدیل کردهایم.
در این راستا توانستهایم 120 قرآنآموز خود را به 540 نفر افزایش دهیم. اقدامی که
فکر میکنم در حوزه کودک و نوجوان اقدامی تاثیرگذار است که نمیتوان از کنار آن به
سادگی گذشت.
راهاندازی غرفه هنر قرآنی در فرهنگسرای معرفت
دهنادی گفت: برای اولین بار در این فرهنگسرا غرفه هنری هم راهاندازی کردهایم که در آن محصولات فرهنگی به مردم عرضه میشود. جدا از این غرفه یکی از سیاستهای جدی ما در فرهنگسرا حمایت از هنر قرآنی است، چون زبان هنر جذابترین ابزاری است که به واسطه آن میتوان مفاهیم قرآنی را اشاعه دهیم. برای همین اجرای نمایش بر اساس قصههای قرآنی و نمایش و نقد فیلمهای قرآنی و اسلامی از جمله اولویتهای ما در این نمایشگاه است.
وی مثال زد: در شبهای قدر یک نمایش 28 نفره اجرا کردیم که بر اساس آن فلسفه شب قدر تصویر شد. این اتفاق به شدت از سوی مردم با استقبال مواجه شد. برای همین میخواهیم در دیگر مناسبتهای مذهبی نیز این قبیل نمایشها را برگزار کنیم. در ضمن ما در طول سال حامی هنرمندان قرآنی هستیم. برای مثال هم اکنون درگالری فرهنگسرا، غفاریان، هنرمند نیشابوری که در عرصه معرق فلز استاد هستند، نمایشگاه خود را برپا کردهاند تا به واسطه آن هنر قرآنی را در معرض دید مردم قرار دهند.
دهنادی تاکید کرد: در گذشته این تصور وجود داشت که در شمال تهران مردم کمتر به سمت فعالیتهای قرآنی اشتیاق نشان میدهند، اما ما به واسطه کارهای خود نشان دادیم این تصور به شدت اشتباه است، چون عشق به قرآن مربوط به طبقهای خاص نیست، بلکه از فقیر گرفته تا ثروتمند عاشقانه قرآن را دوست دارد، تنها کافیست که فعالیتهای قرآنی به خوبی به وی معرفی شوند. درباره این نمایشگاه نیز باید بگویم، سال گذشته استاد غفاریان در همین فرهنگسرا نمایشگاهی برپا کرد که برای اولین بار تمامی آثار در آن به فروش رسید، اتفاقی که معمولا در عالم هنر روی نمیدهد.
وی در بخش دیگری از
سخنان خود تصریح کرد: تلاش میکنم تا هنر قرآنی را در سبد خانواده مخاطبانمان در
فرهنگسرا معرفت قرار دهم. اتفاقی که میدانیم قابل انجام است تنها باید در آن
سرمایه گذاری کرد و برایش وقت گذاشت.
مدیر قرآنی، اختیارات میخواهد
مدیر فرهنگسرای معرفت در انتها تاکید کرد: من فکر میکنم بیش از اینکه ما نیازمند امکانات باشیم باشیم میبایست در امور قرآنی اختیارات داشته باشیم، چون اگر یک مدیر بداند که میتواند هنر قرآنی را با حفظ ارزشهای جامعه و شرع به انحای مختلف تبلیغ کند به هر طریق ممکن امکانات آن را هم فراهم خواهد کرد. برای همین توصیه میکنم که اختیارات بیشتری در اختیار مدیران قرار گیرد.