وی ادامه داد: «شراره» قصه زنی است که در ایام جنگ نامزد خود را از دست داده است، اما با این وجود و گذشت سالها از آن جریان همچنان در گیر و دار مسائل جنگ و تبعات منفی آن است و به نوعی این نمایش روایت مردمان جنگ و ارتباطات اعتقادی آنها و توسلی است که به ائمه معصومین(ع) و به ویژه امام رضا(ع) دارند.
خاتمی با اشاره به اینکه 5 سال پیش با نمایش «سنگبست» در این جشنواره حضور داشتم، تصریح کرد: با توجه به دوری پنج سالهای که از این جشنواره داشتم، نمیتوانم درباره تغییر و تحولات این رویداد بزرگ در حوزه تئاتر دینی نظری بدهم، کما اینکه این جشنواره در خلال این سالها با یک وقفه دوساله نیز مواجه شد.
این کارگردان تئاتر در ادامه گفت: به هر حال سیر تحول این جشنواره با وجود افت و خیزهایی که با آن مواجه بوده چشمگیر است و باید به همین منوال به فرایند خود تداوم بخشد و در حوزه مدیریتی خود همچنان که امسال نیز شاهد آن هستیم از حضور پیشکسوتان و کارشناسان خبره تئاتر بهرهمند شد.
وی افزود: اتفاقی که چند سالی است شاهد آن هستیم بازبینی آثار برای انتخاب و شرکت در جشنواره از طریق فیلم است که چندان کارشناسی شده نیست و مسئولان باید برای آن فکری اساسی کنند؛ شاید یکی از راهکارها برگزاری منطقهای جشنواره باشد که پس از آن برگزیدگان هر منطقه به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کنند که البته این هم قابل بررسی است.
خاتمی در پایان تأکید کرد: در هر صورت باید اجازه داد تا جشنواره یازدهم که تا سه روز دیگر در بجنورد برگزار خواهد شد، تجربه شود و بعد به ارزیابی در مورد کلیات آن پرداخت تا بر این اساس تصمیماتی در زمینه تداوم روند کیفی آن اتخاذ شود.