کد خبر: 3519813
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲
ایدی خبر داد:

تدوین سند چشم‌انداز پنج ساله قرآنی ایلام

گروه اجتماعی: معاون قرآن و عترت ارشاد اسلامی استان ایلام از ارائه طرح‌های سند چشم‌انداز راهبردی پنج ساله قرآنی این استان توسط دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی تا بیستم مردادماه خبر داد.

عظیم ایدی، معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: ششمین جلسه دوره‌ای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی و اولین جلسه کارشناسی کارگروه‌های این شورا با حضور اعضاء تشکیل شد.
وی با بیان اینکه در این جلسه مصوبات جلسه گذشته مورد پیگیری قرار گرفت، افزود: نحوه هزینه کرد اعتبارات شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی و نحوه برگزاری پانزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت (ع) از دیگر دستورات این جلسه بود.
معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامی ایلام، اضافه کرد: در این نشست ادارات عضو باید تا بیستم مرداد ماه سال جاری طرح‌های خود را در مورد سند چشم‌انداز راهبردی پنج ساله قرآنی استان به صورت مکتوب به دبیرخانه ارسال کنند.
ایدی با اشاره به اینکه بر اساس تبصره 2 ماده 5 جلسات شورای استان، اعضای شورا موظفند شخصا در کلیه جلسات شورا شرکت کنند، عنوان کرد: در صورت بروز مشکل برای اعضای شورا، اعزام نماینده دستگاه غایب به جلسه با هماهنگی قبلی و بدون داشتن حق رای بلامانع است.
وی ارسال برنامه سال جاری ادارات عضو این شورا در جهت تامین اعتبار و بحث در جلسات آینده را از دیگر مصوبات این جلسه دانست و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی طرح هفته قرآن و عترت (ع) را برای بررسی در جلسه بعد ارائه کند.
معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به وجود 50 موسسه قرآنی در سطح استان اشاره و تصریح کرد: از این تعداد 23 موسسه فعال بوده و تعداد 37 موسسه نیز موافقت اصولی فعالیت خود را اخذ کرده و 13 موسسه نیز ثبت شرکت‌ها شده‌اند و در همین راستا 14 موسسه قرآنی در استان نیز پروانه فعالیت دریافت کرده‌اند.
ایدی ادامه داد: آموزش‌های موسسات قرآنی در 4 موضوع «حفظ قرآن کریم»، «ترجمه و مفاهیم قرآن»، «تدبر در قرآن» و «معارف قرآن و اهل بیت(ع)» در قالب 18 رشته انجام می‌شود که در بخش حفظ قرآن، قرآن‌آموزان از یک تا سی جزء قرآن کریم را حفظ می‌کنند.
وی با بیان اینکه در بخش ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، مفاهیم مقدماتی سطح 1 و 2 و تکمیلی برای قرآن‌آموزان آموزش داده می‌شود، اظهار کرد: در بخش تدبر در قرآن کریم، تدبر در جزهای 29 و 30 کلام وحی و در بخش معارف قرآن و اهل بیت(ع) نیز مفاهیم نهج‌البلاغه و صحیفه‌السجادیه و اصول و عقاید برای متقاضیان آموزش داده می‌شود.
captcha