کد خبر: 3519851
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
شیر مادر کلید توسعه پایدار است؛

سالانه 800 هزار کودک با شیر مادر از مرگ نجات پیدا می‌کنند

گروه سلامت: مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت؛ با بیان اینکه شیر مادر کلید توسعه پایدار است از نجان جان 800 هزار کودک به وسیله شیر مادر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمداسماعیل مطلق، مديركل دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در همايش هفته جهانی تغذیه با شير مادر که صبح امروز، 13 مردادماه، در مرکز طبی کوکان برگزار شد، با تاکید بر اهمیت توجه سياستگذاران كشورهاى مختلف به تغذیه با شیر مادر اظهار کرد: تغذيه با شير مادر كليد توسعه پايدار است و اين شعار فعاليت‌هاى مجامع علمى را تضمين می‌كند.

مديركل دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با ابراز نگرانی از تبلیغات زیاد شیر خشک و شیرهای مصنوعی اظهار کرد: وزارت بهداشت در طول سال، با برنامه‌ريزى مدون، فعاليت‌هاى همه جانبه و ارتقا يافته‌اى را حول محور طرح تحول سلامت در شهرهای 20تا 100 هزار نفری اجرايى كرده است که تغذیه با شیر مادر جایگاه ویژه‌ای در این برنامه‌ها دارد.

مطلق بیان کرد: برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر از سال 1370 در ایران به اجرا درآمده و در حال حاضر نیز از اولویت‌های مهم بهداشتی کشور و تحول در بهداشت و درمان و آموزش به شمار می‌رود. این مسئله دستاوردهای چشمگیری را به همراه داشته که ایجاد مرکز کشوری آموزش تغذیه با شیر مادر در بیمارستان اکبرآبادی، برنامه‌ریزی برای مشاوره تغذیه با شیر مادر و به کارگیری داوطلبان سلامت در پایگاه‌ها و محلات از جمله اقدامات صورت گرفته است.

وي یادآور شد: در حال حاضر نزدیک به 60 درصد كودكان تا 6 ماه به طور انحصارى از شير مادر استفاده می‌كنند و به جز شير مادر از هيچ ماده خوراكى حتى آب تغذيه نمى‌كنند.

مطلق خاطر نشان کرد: بیش از 80 درصد كودكان در سال‌هاى اول و دوم از شير مادر مصرف مى‌كنند که این موضوع نشان دهنده تمایل به استفاده از این فرهنگ تغذیه‌ای است.

این مسئول عنوان کرد: شیر مایه مایه حیات برای هر کودکی بوده و این مسئله استراتژی مهمی برای رشد کودک است، به طوری که با افزایش ارائه روش‌های مطلوب در جهان، هر سال جان 800 هزار کودک از مرگ نجات پیدا می‌کند.

captcha