کد خبر: 3520277
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۴
قاسمی‌زاده:

جهاد دانشگاهی می‌تواند دولت را در اقتصاد مقاومتی کمک کند

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت کرمان گفت: جهاد دانشگاهی یکی از استوانه‌هایی است که می‌تواند دولت را در اقتصاد مقاومتی کمک کند تا به خود اتکا داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام محمد قاسمی‌زاده، امام جمعه موقت کرمان در جمع نمازگزاران جمعه در محل مصلای امام عل(ع) گفت: امام باقر(ع) می‌فرماید، آن کسی که دنبال طلب و کسب رزق و روزی حلال می‌رود برای اینکه خودش را از دیگران بی‌نیاز کند و دارای شا و جایگاه اجتماعی شود و امکانات بهتری را برای اطرافیان خود فراهم کند، این فرد در فردای قیامت خداوند را ملاقات می‌کند.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی انسان‌ها به دنبال کار متناسب با شان خود و رزق و روزی حلال کسب کردن برای بی‌نیازی از دیگران و به ویژه دشمنان باشند.
امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: ارکان اقتصاد مقاومتی شامل تکیه بر نیروهای داخلی و ظرفیت‌ها و امکانات هر منطقه، مدیریت مصرف، تولید کالای داخلی و پرهیز از کالای خارجی به ویژه کالای قاچاق است.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده همچنین افزایش تراز تجاری یک کشور و ملت را یکی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: اگر کشوری بخواهد به مسیرش ادامه دهد و به هدف درست برسد باید دارای اقتصاد تراز باشد.
وی اظهارکرد: بیش از یک هزار میلیارد دلار در دوران جنگ به کشور ما خسارت وارد شد و باید در واردات و صادرات نیز تراز تجاری را رعایت کنیم در حالی ‌که بعضی از واردکنندگان با وارد کردن کالاهای نامرغوب به اقتصاد کشور ضربه می‌زنند.
امام جمعه موقت کرمان تصریح کرد: مقام معظم رهبری تاکید می‌کنند، تولید را راه بیندازیم تا از حالت رکود خارج شویم.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده یادآور شد: سرمایه‌گذاری خارجی نیز موجب ورود پول به کشور می‌شود، اما باید تراز و توازن سرمایه‌گذاری هم وجود داشته باشد.
وی در ادامه سخنان خود اتکا به فروش نفت را مورد انتقاد قرار داد و گفت: در دولت یازدهم و طی سال جاری قرار است پایین‌ترین سطح اتکا به درآمدهای نفتی اتفاق افتد و این را به فال نیک می‌گیریم.
امام جمعه موقت کرمان با تبریک دهه کرامت افزود: سالانه حدود 20 میلیون نفر زائر حرم حضرت معصومه(س) هستند.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده بیان کرد: در هفته گذشته جمعی از مردم استان‌های مختلف از جمله استان کرمان با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند که پیشرفت ایران اسلامی و مردم، استفاده از امکانات و ظرفیت‌های داخلی برای رسیدن به اوج، مبارزه با کالای قاچاق از مهمترین نکات مطرح شده در این دیدار بود.
وی تصریح کرد: رهبری همچنین فرمودند، آمریکایی‌ها ناقض برجام هستند و قرار بود، تحریم‌ها یکجا برداشته شود اما این اتفاق روی نداد و من از اول هم خوشبین نبودم و گفتم، آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده تأکید کرد: ایرانی باید خودش را وارد میدان و عرصه کار کند و وابستگی نداشته باشد.
وی ادامه داد: تمام افرادی که قصد دارند در راهپیمایی اربعین حسینی حضور یابند باید در سایت سازمان حج و زیارت نام‌نویسی کنند تا شاهد راهپیمایی باشکوه و مقتدرانه باشیم.
امام جمعه کرمان با یادآوری 17 مرداد سالروز شهادت محمود صارمی و روز خبرنگار بیان کرد: خبرنگاران بسیار تلاش می‌کنند و اطلاع‌رسانی کار بسیار مهم و حیاتی است و از همه خبرنگاران تقدیر می‌کنم.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی یکی از استوانه‌هایی است که می‌تواند دولت را در اقتصاد مقاومتی کمک کند تا اتکا به خود داشته باشیم.
captcha