کد خبر: 3520361
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۵

دیدار مربیان مؤسسه «سرای ذکر» با امام جمعه اردبیل

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مربیان و اعضای مؤسسه قرآنی سرای ذکر اردبیل روز گذشته، 15 مردادماه با امام جمعه استان بازدید کردند.

رباب لاله، مدیر مؤسسه قرآنی سرای ذکر  اردبیل در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب گفت: جمعی از اعضا، مدیران و کارکنان مؤسسه قرآنی سرای ذکر استان اردبیل، روز گذشته، 15 مردادماه با حضور  در دفتر امام جمعه استان، با ایشان  به گفت‌و گو پرداختند.
وی ادامه داد:‌ در این دیدار، بنده پس از ارائه گزارشی از فعالیت‌های قرآنی این مرکز، از حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن عاملی، درخواست شد که یک روز به روز قرآن در اردبیل اختصاص یابد که ایشان نیز قبول کردند.  
لاله افزود: در این دیدار از نماینده ولی فقیه در استان درخواست شد که برای بازدید به مؤسسه قرآنی سرای ذکر آمده و از نزدیک با فعالیت‌های این مرکز آشنا شوند.  
وی با اشاره به اینکه در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن عاملی به مؤسسه توصیه‌هایی را نیز داشته است، بیان کرد: امام جمعه با تحسین از فعالیت و اقدامات انجام شده از سوی مؤسسه، از برنامه‌های مؤسسه نسبت به جذب منابع دولتی و خودگردان کردن این مرکز حمایت کرد.
دیدار مربیان مؤسسه قرآنی سرای ذکر با امام جمعه استان اردبیل

دیدار مربیان مؤسسه قرآنی سرای ذکر با امام جمعه استان اردبیل
captcha