کد خبر: 3520934
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۷

برگزاری محفل انس با قرآن ویژه بانوان در سنندج

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد کردستان از برگزاری محفل انس با قرآن ویژه بانوان عضو کانون‌های مساجد به مناسبت دهه کرامت در مسجد ملاویسی سنندج خبر داد.

کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیأت نظارت بر کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: برنامه‌های گرامیداشت دهه کرامت استان همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) و با برگزاری ویژه برنامه‌های جشن کرامت در کانون‌های مساجد استان آغاز شد.

وی به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت محفل انسی با قرآن ویژه بانوان عضو کانون‌های مساجد استان در کانون تخصصی حجاب و عفاف سنندج همزمان با روز چهارشنبه 20 مرداد سال جاری برگزار می‌شود.

گلباغی از تجلیل از برگزیدگان طرح قرآنی تفسیر کوتاه همزمان با این محفل معنوی خبر داد و افزود: هشت نفر از کسانی که در آزمون پایانی طرح قرآنی تفسیر کوتاه ویژه اعضای کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان برگزیده شدند، تقدیر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه 17 کلاس طرح تفسیر کوتاه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در سطح استان برگزار شد، اعلام کرد: 20 نفر در آزمون پایانی این طرح شرکت کردند که از هشت نفر از منتخبان تجلیل و پنج نفر اول به مرحله کشوری اعزام می‌شوند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان یادآور شد: برگزاری بزرگداشت حضرت معصومه (س) و روز دختر در شهرستان های دیواندره و بیجار و تاکید ائمه جمعه و جماعات استان مبنی بر هر چه باشکوه تر برگزار کردن جشن های دهه کرامت در خطبه‌های نماز جمعه از جمله برنامه‌های گرامیداشت این ایام بوده که به همت دبیرخانه کانون های مساجد استان تا کنون اجرا شده است.

captcha