کد خبر: 3520953
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۶

اجرای 15 برنامه در آذربایجان‌‌شرقی به‌مناسبت روز تکریم امام‌زادگان

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه آذربایجان‌‌شرقی از برگزاری 15 برنامه متنوع در راستای تکریم امامزادگان و جشن رضوی در برخی از شهرهای استان خبر داد.

حجت‌الاسلام وحدت مشهوری، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، با اعلام این خبر افزود: همزمان با دهه کرامت و روز تکریم امامزادگان و بقاع متبرکه ویژه‌برنامه‌های مختلف تدارک دیده شده است.

وی ادامه داد: برخی از شهرستان‌های استان میزبان خادمان حرم مطهر امامرضا(ع) و پرچم متبرک به حرم هشتمین اختبر تابناک در استان خواهند شد.

حجت‌الاسلام مشهوری شهرهای میزبان پرچم حرم را در استان چنین معرفی کرد: شهرهای تبریز، سراب، بستان‌آباد، هشترود، میانه، مراغه میزبان خواهند بود که برای حضور خادمان در برخی از برنامه‌ها نیز اقداماتی شده است.

وی همچنین شاخص‌ترین برنامه تکریم امامزادگان را در آستان مقدس سیدمحمد(ع) کججانی اعلام کرد و گفت: ویژه برنامه شاخص تکریم امامزادگان و بقاع متبرکه، روز سه‌شنبه، 19 مردادماه با حضور مدیرکل اداره کل اوقاف و امورخیریه استان و همچنین مسئولان استانی و اقشار مردمی برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان خاطرنشان کرد: برنامه تجلیل از خیرین واقف، تلاوت قرآن، تواشیح، سخنرانی در مورد عظمت امامزادگان و همچنین مراسم شام از بخش‌های جانبی این ویژه برنامه می‌باشد.

captcha