کد خبر: 3521446
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۹

اصحاب رسانه از فاکتورهای مهم برای نظارت اجتماعی هستند

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه یکی از فاکتورهای مهم برای کنترل اجتماعی بهره‌مندی از اصحاب رسانه است، افزود: در حوزه رسانه اگر منطقی برخورد کنیم می‌توان به سازندگی و اصلاح امور کمک کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رشید قربانی، مدیرکل آموزش وپرورش استان کردستان امروز، 19 مردادماه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان کردستان اظهار کرد: بخشی از کنترل اجتماعی از طریق رسانه رسانه ها انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از فاکتورهای  مهم برای کنترل اجتماعی بهره مندی از اصحاب رسانه است، افزود: در حوزه رسانه اگر منطقی برخورد کنیم می توان به سازندگی و اصلاح امور کمک کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اعلام اینکه مشکلات زیادی در حوزه رسانه برای فعالان این عرصه وجود دارد، بیان کرد: با وجود این مشکلات اصحاب رسانه استان کردستان در حوزه های مختلف همواره یاری گر مسئولان بوده اند.

وی نقد و بیان مشکلات از زبان رسانه را نوعی کمک برای رفع مشکلات موجود جامعه دانست و عنوان کرد: امیدواریم سطح نقدپذیری مسئولان ارتقا یابد چراکه با نقد صحیح می توان هم با مشکلات جامعه آگاه شده و هم این مسائل را رفع کرد.

قربانی بیان کرد: خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه باید جامعه نگر بوده و مشکلات را با دید بازتر و موشکافانه تر از گذشته بررسی کرده و به مسئولان انعکاس دهند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به حوزه ورزش اهمیت ویژه ای داده شده است،و در این راستا طرح های حیاط پویا، المپیاد درون مدرسه ای، مدرسه قهرمان و ... در سطح مدارس استان اجرایی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: استان کردستان رتبه برتر کشوری را در بخش حیاط پویا و المپیاد درون مدرسه‌ای در سال گذشته کسب کرده است.

وی در ادامه به برگزاری مسابقات قهرمانی ژیمناستیک کشور در استان کردستان اشاره کرد و افزود: این دوره از مسابقات از 25 مردادماه آغاز و تا هشتم شهریورماه در سنندج ادامه دارد.

قربانی افزود: در این دوره از رقابت‌های ورزشی هزار و 400 نفر از دانش‌آموزان دوره ابتدایی و متوسطه با هم به رقابت می‌پردازند. برگزاری مسابقات کشوری در سطح استان ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان را بالا برده و اعتبار استان را در ورزش بالا می‌برد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در ادامه به پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی اشاره کرد و افزود: 80 درصد از دانش‌آموزان کردستانی تاکنون کار ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند و 20 درصد باقی مانده تا به دلیل مشکلاتی از جمله رد شدن در یک درس و ... تا کنون ثبت نام نکرده اند.

وی با اشاره به اینکه اول تا 10 شهریورماه کار ساماندهی فرهنگیانو معلمان آموزش و پرورش استان انجام می شود که در این راستا از خانواده هایی که تاکنون نسبت به ثبت نام فرزندان خود اقدام نکرده‌اند درخواست می‌شود هرچه سریعتر نسبت به آن اقدام کنند.

قربانی همچنین با اشاره به اینکه گرایش تحصیلی دانش‌آموزان به سمت رشته علوم تجربی بالاست، به بخش هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پرداخت و افزود: آموزش و پرورش در خدمت جامعه است و همواره مسیری را انتخاب می‌کند که به نفع آنها در آینده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه بسته‌های «هدایت تحصیلی» به نفع دانش‌آموزان است، گفت: خانواده‌ها باید در این زمینه توجیه شوند.

قربانی با اشاره به درخواست بالای خانواده‌ها برای ادامه تحصیل فرزندان در رشته تجربی، عنوان کرد: هدایت تحصیلی به منظور ایجاد توزیع توازن رشته‌ای انجام می‌شود تا دانش‌آموزان در آینده دچار آسیب نشود در این راستا خانواده‌ها باید با روند هدایت تحصیلی همسو و همراه شوند.

وی همچنین به اشاره به اینکه گلوگاه‌های بی‌سوادی در کردستان بسته شده است، بیان کرد: تمامی دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی در استان پوشش داده شده‌اند و در سال 94 توانستیم دو برابر سال 93 در کلاس‌های سوادآموزی افراد بی‌سواد را زیر  پوشش قرار دهیم.

قربانی با بیان اینکه 60 هزار نفر بی‌سواد 10 تا 49 ساله در استان کردستان وجود دارد، افزود: کردستان در حوزه سواد وضعیت مطلوب و قابل قبولی در جامعه هدف ندارد و باید سعی شود که طی 10 سال آینده ریشه‌کن شود.

وی دو هزار نفر از 25 هزار کارکنان شاغل در آموزش و پرورش کردستان را فرهنگیان در مرخصی بدون حقوق و دانشجویان فرهنگی عنوان کرد و یادآور شد: 350 نفر از فرهنگیان متقاضی انتقالی خارج از استان هستند که با توجه به اینکه نقل و انتقالات یک مرحله‌ای و رایانه‌ای است و صرفاً مازاد و کمبود نیرو در بعضی از نقاط وجود دارد، بنابراین اواخر مردادماه نتیجه انتقالات فرهنگیان اعلام می‌شود.

captcha