به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محسن محمدی، سفیر و محمدرضا زینلی، رایزن فرهنگی ایران در تایلند در این گردهمایی بزرگ شركت داشتند.
در راهروی ورودی سالن گردهمایی، غرفههای بسیاری برپا شده بود که در آن فروشندگان، مصنوعات مختلفی برای عرضه به نمایش گذاشته بودند.
یكی از این غرفهها توسط بنیاد زنان مسلمان خانهدار تایلند به رایزنی فرهنگی ایران تخصیص داده شده بود و طی آن رایزنی فرهنگی كشورمان به نمایش آثار فرهنگی و تمدنی کشورمان اقدام كردند.
سوم سا والی، عضو خانواده سلطنتی، میهمان ویژه این گردهمایی، در اولین بازدید خود از غرفههای حاضر در این مراسم، اولین هدیه را از دست سفیر ایران که توسط رایزنی فرهنگی و سفارت كشورمان تدارک دیده شده بود، دریافت كرد.
در این مراسم میهمانان دعوتشده به منظور مشارکت در تأمین بخشی از هزینههای فعالیتهای خیرخواهانه بنیاد، با پرداخت مبلغی به ازای هر نفر، یک صندلی را در سالن به خود اختصاص داده بودند و افراد و شخصیتهای برجسته که در جایگاه و در کنار خانواده سلطنتی و رئیس بنیاد حضور داشتند، مبلغ بیشتری را تقبل کرده بودند.
مونا تسنیم، سفیر کشور بنگلادش نیز یکی دیگر از مدعوین بلندپایه مراسم بود که در جایگاه ویژه و در نزدیکی خانواده سلطنتی و سفیر کشورمان حضور داشت و با شروع برنامه از سوی رئیس بنیاد، معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفت.
همچنین مدیر مرکز اسلامی بانکوک و امام جماعت آن مرکز و عده زیادی از خیرین نیز در این مراسم شرکت داشتند.
برنامه شامل سخنرانی، اجرای نمایشهای هنری و برنامه معرفی لباسهای سنتی بود.
بنیاد زنان خانهدار مسلمان تایلند، در سال 1995 توسط گروهی از زنان مسلمان تایلند و هموطنان بودایی آنها با مسئولیت خانم حاجه دارا کاتیا آری، تشکیل شد و فعالیتهای خیرخواهانهای از جمله فراهمکردن امکانات آموزشی برای یتیمان و کودکان فقیر، وام برای زنان بیوه، تقویت فرهنگی و مطالعاتی مسلمانان، یاری به قربانیان خشونت در جامعه، همکاری با دیگر NGOها و آژانسهای دولتی، اعزام معلم برای ارائه آموزش در رشتههای روخوانی و حفظ قرآن كریم در 70 مسجد شهر بانكوک و حومه آن و بسیاری اقدامات خیرخواهانه دیگر را انجام میدهد.
این بنیاد از طرف افراد خیرخواه و سفارتخانهها(کشورهای اسلامی) و آژانسهای دولتی، نیازهای مالی خود را تأمین میكند.