کد خبر: 3522131
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴

جذب نخبگان نسبت به سرمایه‌های خارجی اولویت دارد/ کمک 150 میلیون تومانی به دانشکده علوم قرآنی خمین

گروه سیاسی: نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر پیگیری بودجه‌های قرآنی در مجلس گفت: بیشترین وقت مجلس در دوره‌های پیشین صرف جذب سرمایه‌های خارجی شد؛ این فعالیت‌ها نتیجه‌ای نداشت، بجای این کار باید به نخبگان توجه بیشتری کنیم زیرا تأثیرات مهم‌تری در کشور دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمدابراهیم رضایی، نماینده مردم خمین در دوره دهم مجلس شورای اسلامی جمعه، 22 مردادماه در نشست خبری گفت: مراکز قرآنی باید مردم‌نهاد شوند و بودجه آن‌ها از طریق مردم تأمین شود.
وی با اشاره به حذف ردیف بودجه‌ای قرآن ادامه داد: با تشکیل فراکسیون قرآنی در مجلس شورای اسلامی ردیف بودجه قرآنی قوی و مستمر پیگیری می‌شود. خمین از  نظر تربیت حفاظ و قاریان قرآن در استان مرکزی نمونه است و حتی در مرکز استان چنین ظرفیتی نداریم و امروزسطح قرائت در شهرستان بسیار رشده کرده که باید این افتخار را قدر دانست.
رضایی با اشاره به تربیت 100 حافظ کل در خمین تصریح کرد: هم اکنون صدها نفر در حال حفظ هستند و چشم انداز تعریف شده برای خمین تربیت یک‌هزار حافظ کل است. از پنج سال قبل حمایت از فعالیت‌هایی قرآنی شهرستان به طور ویژه در مؤسسه قرآنی فجر شروع شده منابع مالی آن نیز تأمین شد و دستاوردهای خوبی نیز به همراه داشته است.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد با اشاره به کمک 150 میلیون تومانی برای تجهیز دانشکده علوم قرآنی خمین گفت: با تأمین منابع مالی در این دانشکده سعی می‌شود فرهنگ قرآنی در شهرستان توسعه پیدا کند.
رضایی ادامه داد: کشور در شرایط خاصی قرار دارد باید اصول ثابت، حفظ و صیانت از نظام دغدغه همه باشد و در هر مقطعی مقتضیات زمان را متوجه باشیم و اقدامات در جهت توسعه باشد نه تضعیف چراکه در غیر این صورت از خودی ضربه می‌خوریم.
وی افزود: به عنوان یک تکلیف باید تلاش کنیم جامعه به سمت وحدت و همدلی پیش رود اما گاهی بازیگران میدان سیاست در کشور ملاحظاتی که باید، رعایت نمی‌کنند و در ارزیابی عملکردشان ثمره کار آنها واگرایی جامعه بوده که این موضوع خطرناک است.
نماینده مردم خمین در مجلس شواری اسلامی با اشاره سخن رهبری مبنی بر اینکه چیزی به نام اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی نداریم توضیح داد: امروز دیگر بحث انقلابی و ضد انقلابی مطرح است و همه کسانی که به نظام معتقد هستند باید در کنار هم و مرزبندی را کنار بگذارند و عوامل وحدت‌گرا را تقویت کنند.
رضایی گفت: دشمنان بیرونی به عنوان مهمترین عامل تهدید نظام با همه ظرفیت سعی دارند نیروی خودی را تضعیف کنند وکسانی که خود را ولایت‌مدار می‌دانند باید پیام رهبری را در جامعه اجرایی کنند.
وی با بیان اینکه باید آنچه دولت‌ها را تهدید کرده به عنوان تجربه تاریخی به آن توجه شود ادامه داد: دولت‌هایی مانند تاریخ 2500 سال کشور ما که در سراشیبی سقوط قرار گرفت به عنوان یک  گواه تاریخی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ظلم و فساد را دو عامل تهدید کننده دولت‌ها دانست و افزود: باید مبارزه با ظلم و فساد جدی گرفته شود و درس تاریخی بزرگ به ما می‌گوید که هوشمندانه مراقبت کنیم و اجازه توسعه فساد ندهیم و این موضوع را به عنوان اصل و تکلیف ویژه در نظر بگیریم.
رضایی با اشاره به وظیفه سخت خبرنگاران تأکید کرد: هرکجا به کسی ظلم می‌شود اصحاب رسانه نباید اجازه دهند به عنوان یک نقطه آسیب‌پذیر تقویت شود. در دوره‌های قبل مجلس، بیشترین وقت و توان صرف جذب سرمایه‌های خارجی شد این فعالیت‌ها نتیجه‌ای نداشت و به جای جذب سرمایه‌های خارجی باید به نخبگان توجه بیشتری کنیم زیرا تأثیرات مهمتری در کشور دارند.
وی تأکید کرد: ایجاد تشکل نخبگان و سازماندهی و حمایت از آنها از ذهن و فکر خلاقشان دستاورد به ارمغان خواهد آورد و دانشگاه آزاد اسلامی این ظرفیت را برای حمایت از طرح‌های نخبگان ایجاد کرده است. ساخت میدان نقش امام در خمین به شهرداری واگذار شده است و باید این طرح هرچه سریعتر به سرانجام برسد.
رضایی با اشاره به سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی عنوان کرد:  انتظار مردم خمین از این سفر حل مشکلات اقتصادی، رهایی از فقر و محرومیت و رفع بیکاری با اختصاص پروژه‌های اشتغالزا در زادگاه امام راحل است.
یادآور می‌شود، در پایان نشست از خبرنگاران حوزه خمین تجلیل شد.
جذب نخبگان نسبت به سرمایه‌های خارجی اولویت دارد

جذب نخبگان نسبت به سرمایه‌های خارجی اولویت دارد

جذب نخبگان نسبت به سرمایه‌های خارجی اولویت دارد

captcha