به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قران (ایکنا) از آذربایجان غربی، ولی عاقلی، رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در مراسم تجلیل از خبرنگاران ایسنا و ایکنا که صبح امروز در اتاق جلسات حوزه ریاست واحد تشکیل یافت، گفت: توسعه حوزه رسانه و افزایش تبادل افکار تخصصی در میان مردم در پیشرفت جامعه نقش اساسی ایفا می کند.
وی با بیان اینکه رسانه ها باید نسبت به مدیران و مسئولان سازمان ها در توسعه و عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی پیشتاز باشند افزود: اصحاب رسانه باید با آگاهی هر چه بیشتر در حوزه های تخصصی، مدیران و مسئولان را به چالش بکشانند تا راه حل هایی اساسی برای حل معضلات موجود ارائه شود.
عاقلی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی از قرآن نشات می گیرد گفت: قناعت و عدم اسراف در مسائل اقتصادی پیوند هایی از اقتصاد مقاومتی است.
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی شناسایی نقاط فشار و ستون های ضعیف اقتصادی که با آگاهی از این نقاط فشار و مقاوم سازی آنها بتوانیم تحریم های دشمنان را بی اثر کرده و آنها را به فرصت تبدیل کنیم.
عاقلی استاندارد سازی در تحقق اقتصاد مقاومتی را مهم دانست و گفت: باید با استاندارد سازی و فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی را عملی کرد و با استعداد یابی زمینه های گسترش اقتصاد مقاومتی را در جامعه افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه زنان بیشترین تاثیر را در عملی کردن اقتصادمقاومتی در جامعه دارندتصریح کرد: نظام آموزش و پرورش و جامعه زنان باید نظام مند بوده و با رعایت استاندارد ها و مدیریت هزینه ها فرصت های مناسب را تبدیل به شغل ورشد اقتصادی نماییم.
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با بیان اینکه شناسایی نقاط ضعف و حذف حاشیه هایی که مانع تحقق اقتصاد مقاومتی می شود مبنای توسعه کشور را فراهم می سازد گفت: با اولویت بندی و توجه به حوزه صنعت،معدن و کشاورزی می توانیم با ایجاد شغل ریشه های رشد اعتیاد و فقر و فساد را بخشکانیم.
در ابتدای این آیین امین رستم زاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با تشریح آمار و ارقام مربوط به دو خبرگزاری وابسته به این نهاد در استان (خبرگزاری ایسنا وایکنای آذربایجان غربی) خاطر نشان کرد: رسانه های این نهاد با رویکرد دانشگاهی مسائل را مورد واکاوی و پرداخت خبری قرار می دهندو مهمتر از آن اولویت کاری این نهاد تربیت نسل متخصص متعهد به توسعه با توسل به اندیشه پاک و علمی رسانه ای از برنامه های کاری خبرگزاری های جهاد دانشگاهی است.
وی با اشاره به این که اغلب خبرنگاران استان در خبرگزاری های این نهاد انقلابی سابقه خبری دارند و از این رسانه ها شروع به کار خبر کرده اند خاطر نشان کرد: نمود شخصیت فرهنگی علمی سیاسی اجتماعی هر استان در سطح کشور متاثر از کیفیت پرداخت رسانه های آن منطقه است و سبک اندیشه هر خبرنگار به نوعی می تواند در ترسیم وحتی تحقق شمای کلی توسعه یک استان و منطقه نقش داشته باشد.
رستم زاده ادامه داد:در اسناد توسعه سازمانهای دولتی و خصوصی در کشورهای توسعه یافته توجه به نقش آفرینی و جایگاه رسانه و خبرنگار و تکنیک های تعامل با مردم در ابزارهای توسعه از بند های پر اهمیت و بی بدیل سند چشم انداز توسعه هر مجموعه ای قلمداد می شود لذا باید به اینکه خبرنگاران و رسانه ها بعنوان رکن رکین و کیفی توسعه قلمداد می شوند نه تنها به عنوان شعار و رهنمون، بلکه در قالب یک راهبرد عملیاتی نگاهی کاربردی نسبت به این جایگاه داشت و از این ظرفیت بی منتهی با ارج گذاری واقعی و فهم غنی از جایگاه متعالی وارزشمند آنها در پلان توسعه همه جانبه و پایدار جامعه در راستای پیشرفت و تعالی و سعادت کشور و مردم بهره جست .
درخاتمه از خبرنگاران برتر ایسنا و ایکنای جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با اهدای هدایا و لوح تقدیر، قدردانی بعمل آمد.