کد خبر: 3522909
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۳

برگزاری جلسات نقد «اسلام هراسی» در جشنواره فیلم مقاومت

گروه هنر: چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم مقاومت»، سلسله جلسات نمایش و نقد و تحلیل برخی فیلم‌ها و سریال‌های غربی که با نیت اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی در طول مدت اخیر تولید شده‌اند را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم مقاومت»، سعید الهی، دستیار دبیر جشنواره بین‌المللی «فیلم مقاومت» با اشاره به برنامه‌ها جشنواره در زمینه مقابله با اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی اظهار کرد: ظهور دین مبین اسلام از ابتدای بعثت پیامبر اکرم(ص) و همزمان با شکل‌گیری موج مخالفت‌های علنی که البته بعدها در قالب جریان نفاق و به صورت پنهانی در بین مسلمانان صورت گرفت، زمینه «اسلام‌هراسی» اولیه را در میان اغلب کشورهای غیر اسلامی پدید آورد.

سعید الهی؛ دستیار دبیر جشنواره فیلم مقاومت

وی ادامه داد: این موج خصمانه اگرچه از زمان‌های دور توسط بسیاری از جریان‌های معاند، ضد دین و صهیونیسم بین‌المللی در میان افکار عمومی جهان هدایت می‌شد، اما در عصر حاضر با رشد تکنولوژی و انواع بهره‌برداری‌های سوء از رسانه‌های جمعی، رشد مضاعفی پیدا کرده و استفاده از تکنیک‌های خاص توسط عاملان این طرح موجب شده است تا اندیشمندان مسلمان و انقلابی سطح روشنگری و فعالیت‌های خود را توسعه دهند.

دستیار دبیر چهاردهمین جشنواره «فیلم مقاومت» افزود: صحنه‌گردانان پدیده اسلام‌هراسی، به خوبی از تأثیرات اسلام سیاسی بر سبک زندگی مردم جهان و قدرت پاسخگویی این دین به چالش‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آنان و در عین حال ایجاد روحیه سلطه‌ناپذیری و نفی هر گونه استبداد در بشر امروزی آگاه هستند و در این مسیر وقوع انقلاب اسلامی و اثرگذار بودن آن بر استمرار اسلام ناب محمدی(ص) در میان مسلمانان جهان انکارناپذیر است.

الهی تصریح کرد: طراحان پشت پرده پروژه اسلام‌هراسی با تکیه بر برخی فعالیت‌های تروریستی در عرصه بین‌الملل به ویژه بعد از حادثه تلخ 11 سپتامبر و البته برخی انحرافات همچون بنیادگرایی‌های غیراصولی و غیرمنطقی در کشورهای اروپایی و آمریکایی فرصت را مهیا دیدند تا با بهره‌جویی از رسانه‌های تصویری و با اطلاع دقیق از میزان اثربخشی آن بر اذهان عمومی، به نوعی انتقام چندین ساله خود را از اسلام و به تعبیری انقلاب اسلامی ایران گرفته و از این طریق مخالفت صریح خود را با فرهنگ اسلامی و سیاست‌های اسلام‌گرایانه ابراز کنند.

وی با بیان اینکه بدیهی‌ترین روش برای تخریب جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران، ورود به جنگ نرم و عملیات روانی و تولید محصولات فرهنگی با محوریت نفرت‌پراکنی و ایجاد حس بدبینی در میان مخاطبان این آثار به ویژه سینما نسبت به حرکت مردمی انقلاب اسلامی ایران است، گفت: با واکاوی این گونه تولیدات، لایه‌های زیرین و در عین حال توطئه‌آمیز یکایک آنها را به راحتی می‌توان جستجو و آشکار کرد.

دستیار دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم مقاومت» ادامه داد: بی‌تردید در کنار اقدامات تحلیلی و پژوهشی، استفاده صحیح از رسانه‌های گروهی به ویژه دیداری که از همسویی مؤثری با اهداف انقلاب برخوردار هستند و نیز تولید آثار استراتژیک و ایجابی در جهت معرفی راستین ویژگی‌های اسلام و انقلاب اسلامی و در عین حال ساخت و عرضه جهانی مستندهایی صریح و روشنگر از فعالیت‌های مخرب صهیونیسم بین‌المللی و مدافعان نظام لیبرالی و سرمایه‌داری علیه اسلام و نظام‌های اسلامی می‌تواند فضای تخریبی دشمنان را منفعل و خنثی کند.

وی افزود: به همین منظور چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم مقاومت» در حد توان خود، با هدف روشنگری و آشنایی علاقه‌مندان به حوزه سینما، مبادرت به تشکیل جلسات نمایش و نقد و تحلیل برخی فیلم‌ها و سریال‌های غربی که با نیت اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی در طول مدت اخیر تولید شده‌اند، کرده است که با حضور صاحبنظران و کارشناسان این حوزه در طول برگزاری جشنواره میزبان مخاطبان این رویداد مهم فرهنگی خواهد بود.

captcha