کد خبر: 3523171
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۸
مقدمی:

استفاده از منابع معتبر توسط مداحان از رواج خرافه جلوگیری می‌کند

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم‌دره گفت: استفاده از منابع معتبر در مداحی از موضوعاتی است که مادحین باید به آن توجه داشته باشند تا از رواج خرافات در این حوزه جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام علی مقدمی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم‌دره، شامگاه دیروز دوشنبه 25 مرداد ماه در دیدار با رئیس کانون مداحان این شهرستان، تصریح کرد: مداحان در عزاداری‌ها با اخلاص کامل فعالیت می‌کنند که همه اینها برگرفته از عشق آنان به امام حسین (ع) و ائمه معصومین (ع) است.

وی با بیان اینکه مادحین باید تمام تلاش خود را جهت معرفی سیره عملی اهل بیت (ع) و گسترش معارف دینی بکار گیرند، عنوان کرد: مداحان باید تلاش کنند مطالبی که عنوان می‌شود در شان اهل بیت بوده و باعقل انسان و همچنین با مبانی اعتقادی مومنین منافات نداشته باشد.

این مسئول با تاکید بر ضرورت بصیرت‌افزایی در مراسم‌های عزاداری، اظهار کرد: مداحان باید با گسترش مطالعات خود و خواندن مقاتل، مطالب درستی به مردم انتقال دهند تا ازورود شبهات به عزاداری‌ها جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه مداحان باید در مدح‌های خود از مطالب عامیانه و قابل درک برای عموم مردم استفاده کنند، تصریح کرد: مداحان و شعرای آئینی در مطالب خود باید از مستندات و واقعیات بهره‌گیری کنند زیرا این امر از ورود خرافات به عزاداری‌ها جلوگیری می‌کند.

حجت‌الاسلام مقدمی خاطرنشان کرد: مداحان به دلیل داشتن بیان شیوا و لحنی حزن‌انگیز و همچنین استفاده از واژه‌های فاخر می‌توانند ارزش‌های حماسه بزرگ عاشورا را بیش از دیگران به نسل جوان امروز و آیندگان انتقال دهند.

captcha